2777
2789
عنوان

پدرم میگه شوهرتو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 125 پست
شوهرم ک مطمئنم هیچوقت درست نمیشه دستش هرزه تا یکم صدام بالا بره سرمو میکوبه ب در و دیوار و کتک و متک ...

ببخشیدا با این طرز حرف زدنت حس میکنم شما هم عقل درست حسابی نداری خودتو لایق این زندگی می‌دونی که اقدامی نمیکنی.فقط دوتا طفل معصوم دیگه هم با به دنیا اوردنشون بدبخت کردی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزمبنظرت برم خونه خودم ازش مدرک جمع کنم بعد برگردم؟ لباسام همرام نیست وسایلم اونجاست

ببین اگه جمع کنی بری خونه بابات میتونه عدم تمکین بزنه بره زن بگیره

برو بشین تو خونه ت فقط یا دوربین بزار یا برو پزشکی قانونی

اون زنگ به ۱۱۰ هم بده یکی که اصلا مشخص نمیشه از طرف شماست زنگ بزنه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
2805
ببخشیدا با این طرز حرف زدنت حس میکنم شما هم عقل درست حسابی نداری خودتو لایق این زندگی می‌دونی که اقد ...

میدونی چیه؟ خیلی دلم برای بچهام میسوزه کسی رو ندارن اگه ازم بگیرشون چیکارکنم؟ من فقط دلخوشیم این دوتا بچه ان وگرنه خیلی زودتر از اینا خودمو میکشتم

خیلی وابسته بچهامم

و اینکه هیچ پولی از خودم ندارم هیچی

میدونی چیه؟ خیلی دلم برای بچهام میسوزه کسی رو ندارن اگه ازم بگیرشون چیکارکنم؟ من فقط دلخوشیم این دوت ...

گفتم که راهکارش نامه از پزشکی قانونی و دیه و مهریه ست

طلاقت و بگیر

بچه هات زیر ۷ سالن؟

اگه آره نمیتونه بگیره ازت

تو دادگاه وکیل بگیر و بگو این مرد صلاحیت روانی بزرگ کردن بچه رو نداره

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
میدونی چیه؟ خیلی دلم برای بچهام میسوزه کسی رو ندارن اگه ازم بگیرشون چیکارکنم؟ من فقط دلخوشیم این دوت ...

اگه وکیل خوب بگیری به خاطر عدم تعادل روانی بچه هارو نمیدن بهش 

مهریه هم نداری؟

ضعف نشون ندیااااااا

نفهمه نقطه ضعفت بچه هاته

2810