2777
2789
عنوان

پدرم میگه شوهرتو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 125 پست

شده یه چادر بزن تو پارک بخواب فقط طلاق بگیر پدرت هم بگو هر کاری دوست داری بکن یه گلوله چیه ده تا گلوله بهش بزن مشکل تو اینکه ترسویی خیلیا مثل توان سریع با دو تا تهدید میترسین اصلا نباید بترسی شیر باش سینه سپر کن برو جلو حتی اگه از درون موشی ظاهر و شیر نشون بده بگو هر کاری میخواین بکنین من خسته شدم ببین چحوری همونا خودشون و جمع میکنن

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خودش بهم میگه تا عمر داری تو سر خور منی

زر بیخود 

شکایت کن ،دیه بگیر ،خونه اجاره کن برا خودتو بچه هات،بعدم میگی ک صباحیت حضانت نداره ،تا کتک خوردی سریع برو پاسگاه بعد بهت نامه میدن ک بری پزشکی قانونی نونی 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بیرون خیلی خوبه همچین خودشو ریلکس میگیره اما منو اطرافیانی ک باهاش معاشرت داریم میدونیم چه جونوری ...

سعی کن برب روانپزشک قرص بگیری ب خورد شوهرت بدی

شوهرت اینقدر بد هم نبوده ک ۲تا بچه ازش اوردی

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
2805
خودش بهم میگه تا عمر داری تو سر خور منی

لطفااااا ثابت کن که یه زن حتی اگه یه مدت سکوت کنه بازم صداش خفه نمیشه

لطفا بهش نشون بده که دنیا دست کیه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
نه پدرت شوهرتو می‌کشه نه شوهر شما آدم میشه طلاق بگیر خودتو راحت کن فقط من موندم با چه عقلی از این رو ...

شوهرم ک مطمئنم هیچوقت درست نمیشه دستش هرزه تا یکم صدام بالا بره سرمو میکوبه ب در و دیوار و کتک و متک و کتک 

ی دبه مشروب داره برای پسرعموشه بنظرت زنگ بزنم ۱۱۰ گزارش بدم ؟

اگه نمیفهمه تو لوش دادی زنگ بزن

اتفاقا خوبه اگه سره بچه خواست اذیتت کنه تو دادگاه میگی نمیخوام بچه هام با پدری که مشروب میخوره و خدا نشناسه زندگی کنن قانون تو این چیزا خیلی جدیه

اگر هم گرفتن بردنش یه اقدام قانونی برای طلاق کن

نامه پزشکی قانونی یادت نره

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
2810