2777
2789
عنوان

تجربیات یک دختر بیست و دو ساله

200 بازدید | 4 پست

من به تا این لحظه یاد گرفتم که نباید بدون فکر حرف زد ،

جلوی خانواده همسر حتی زمانی که با شوخی و خنده مشغول حرف زدن هستیم و جمع خودمونی و شوخی و خندست نباید پشت سر کسی حرفی بزنیم!

نباید با بعضی افراد احساسی رفتار کرد! چون منطق مارو از کرده ی خودمون پشمون میکنه! 

باید رو خودمون کنترل داشته باشیم و وقتی چیزی به مزاجمون خوش نمیاد زود از کوره در نریم و سر مسائل الکی اوقات خودمون و بقیه رو تلخ نکنیم...

سعی کنیم از اشتباهات ناخواسته ی همدیگه بگذریم ، اما اگر کسی شعور فهمیدن نداشت اون ادم رو کنار بزاریم و احترام خودمونو نگه داریم

تحت هیچ شرایطی نباید به همسرمون یا حتی دوستمون اجازه بدیم احترام خانوادمون رو زیر سوال ببره و پاشو از گلیمش دراز تر کنه...

شما هم اگر چیزی میدونید بهش اضافه کنید🙂

منم ۲۱ سالمه و میگم کلا ازدواج چیز مسخره ایه 

چون از هر ۵۰نفر یدونه آدم بزور پیدا میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من با ۲۶سال سن تازه به این چیزا پی بردم اما ۲۰سالم بود ک فهمیدم پشت سر کسی نباید حذف بزنی چون طرف بفهمه برات شرمندگی میمونه و۲۲سالم بود ک فهمیدم خانواده شوهر باهاشون با سیاست رفتار کنی بیشتر احترامتو دارن و من این روند رو پیش گرفتم و موفق هم شدم