2777
2789
عنوان

کسایی که بارداری داشتن بیان توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد گذشت موعد پریود

هوف

میشه دو هفته دیگه 

تا اونموقع میمیرم از فضولی

گمشده گمشده گمشده گمشده گمشده گمشده   دوست صمیمی بچگیام اسمش شقایق هست و اسم پدرش دانش    لطفا اگر خودتون هستین یا میشناسیدش بهم بگین🥺 ❌❌جهت اطلاع این اکانت رو یکی از دوستام داده دستم اکانت خودم نیست🥰♥️
2805
آفرین درست فکر میکنی😅

نی نی داری شما؟😘😍

گمشده گمشده گمشده گمشده گمشده گمشده   دوست صمیمی بچگیام اسمش شقایق هست و اسم پدرش دانش    لطفا اگر خودتون هستین یا میشناسیدش بهم بگین🥺 ❌❌جهت اطلاع این اکانت رو یکی از دوستام داده دستم اکانت خودم نیست🥰♥️
بله ی توراهی دارم😍انشاالله دامن شما هم بزودی سبز میشه🤲

عزیزممم

بسلامتی 

والا من بچه نمی‌خواستم نمی‌دونم چیشد یدفعه علاقمند شدم 

خیلی یهویی 

وقتی به شوهرم گفتم میخوام از خوشحالی پرواز کرد نفهمیدیم چیشد دیگه 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤣 

هوفمیشه دو هفته دیگه تا اونموقع میمیرم از فضولی

انشالله که باردار میشی

میدونم ذوق داری ولی بدون تا یکسال اقدام برای سن زیر سی اکیه

و اینکه هرچه بیخیال تر احتمال بارداری بیشتر

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله که باردار میشیمیدونم ذوق داری ولی بدون تا یکسال اقدام برای سن زیر سی اکیهو اینکه هرچه بیخیال ...

آقا من اصن نمی‌خواستم 

یدفعه دیشب دیدم رو تقویمم نوشته احتمال بارداری بالا گفتم بزار احتمالشو دریابم😭😂🤦🏻‍♀️

همش جلوگیری میکردم 

البته نه با قرص و دارو ک ضرر داره 

عزیزمممبسلامتی والا من بچه نمی‌خواستم نمی‌دونم چیشد یدفعه علاقمند شدم خیلی یهویی وقتی به شوهرم گفتم ...

ممنون سلامت باشی

انشاالله هرچی زودتر مهمون دلت بشه پس

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
ممنون سلامت باشیانشاالله هرچی زودتر مهمون دلت بشه پس

هی یادم میاد نوشتی لایک نکن لایکمو برمیدارم ببخشید عادت کردم😂

ممنونم انشالله بچه خوشگل توهم سلامت و سالم و صالح دنیا بیاد

هی یادم میاد نوشتی لایک نکن لایکمو برمیدارم ببخشید عادت کردم😂ممنونم انشالله بچه خوشگل توهم سلامت و ...

اشکال نداره😉

ممنون عزیزم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اشکال نداره😉ممنون عزیزم

فدات 

مواظب خودت باش ♥️😘