بچه ها من ی دوستی داشتم قبل ازدواج مثل خناهر بودیم هر شب خونه همدیگه میخوابیدیم یک سره پیش هم بودیم
بعد من یکساله ازدواج کردم اون هنوزم مجرده از خواب بیدار نشده مستقیم میاد خونه مادرشوعرم هم شغلش ی جوریه یا خونست یا زود میاد خونه دوست نداره میگه نزار بیاد دوستم دختر بدی نیست شوهرم هم بهش اعتماد دارم ولی چند روز پیش بهم گفت از دوستت ضربه بدی میخوری حالا بیین دیگه ی جوری شده از چشمم افتاده دلم نمیخواد بیاذ اونم اصلا درک و اینا ندارع از خواب که پا میشه میاد خونه ما چیکار کنم بچه ها دلم نمیخواد اینجوری شع
انقد میترسم از این اتفاق دارم دیونه میشمی جوری به خودش میرسه انگار عروسیه با تیشرت و شلوار بخدا از ا ...
متاسفم برات واقعا چطور متوجه نمیشی هدفش رو؟ واقعا حالت خوبه؟ خیلی به همسرت نخ داده که اومده بهت گفته بنده خدا
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
استارتر عزیزاهل قضاوت نیستم اما با توجه به توصیفات شما، دوستت چشمش همسر شمارو گرفته و کم کم داره راه ...
خاک بر سر من که اجازه دادم هرطمر دلش خواست اومد اما از شانس خوبم شوهرم مغروره ولی تو روش میگه نیا اون بازم میاد حتی بعضی موقع ها میاد میبینه اون خونست سلام نمیکنه مستقیم میرع اتاق خواب اون که میره با من جنگ میکنه
نکن به هم بزن دوستیت رو من از خواهر ضربه خوردم همش میومد خونمون یا خونه اقام کم کم صمیمی شدن میگف ...
وای 🫠
میتونم بپرسم اخرش چی شد؟
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
انقد میترسم از این اتفاق دارم دیونه میشمی جوری به خودش میرسه انگار عروسیه با تیشرت و شلوار بخدا از ا ...
شک نکن اون واسه شوهرت تور پهن کرده🤦🏻♀️😒
شوهرتم اینو حس کرده که بهت هشدار داده
عجب زمونه ای شده بخدااا....
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
خاک بر سر من که اجازه دادم هرطمر دلش خواست اومد اما از شانس خوبم شوهرم مغروره ولی تو روش میگه نیا او ...
همسرت دوستت داره و داره نامحسوس بهت میرسونه ولی چشم ها تو بستی
بگو شوهرم معذبه از این ور خانواده شوهرم فهمیدن گفتن حق نداری دوستت رو بیاری خونت یا بگو شوهرم میگه از این به بعد منم دوستام رو میارم راحت نیس میگه خوبیت نداره یه دختر مجرد بیاد خونمون هر وقت شوهر کرد با شوهرش بیاد