2777
2789
عنوان

از تجربیاتتون واسه لاغری بگید

201 بازدید | 23 پست

دوستان

من ۱۵کیلو اضافه وزن دارم

بنظرتون با نخوردن ناهار میشه وزن کم کرد؟ 

راه‌های شما واسه کم کردن وزن و سایز چی بوده؟ 

نظرتون چیه یه گروه بزنیم و ۴۰روز یه رژیم رو شروع کنیم؟ 

از امروز۱آذر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من تابستون ۱۲ کیلو تو دوماه کردم با کالری ۸۰۰‌‌ و یک ساعت و نیم ایروبیک

امروزم روز اول رژیممه باید ۴۰۰ کالری مصرف کنم کلا

اگه میخوای باهم استارتشو بزنیم

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

رژیم کالری شماری رو از همه بهتر دیدم

حذف وعده ها اصلا اصولی به صورت متناوب اصولی نیست

فستینگ منظم هم من درست ندیدم

بنظرم باید کالری ها نا منظم باشه تا بدن استپ نکنه... 

ورزش هم باید کنار رژیم اصولی باشه

و صبر زیاد 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

من یه رژیم داشتم که سایز کم میکردی نه وزن ( یعنی چربی سوزی بوده )

ولی هزینه اش زیاد بود ادامه ندادم😂

هیچ‌وعده ای رو حذف نکن ، هضم کردن غذا خودش کالری میسوزونه ، واسه همین مهمه که وعده هاتو کم نکنی ، در عوض غذاهای کم کالری بخور.

پنیر نخور ، هم زیاد سیر نگهت نمیداره هم کالریش بالاست ، بجاش تخم مرغ بخور ، خیلی خوب سیر نگهت میداره.

سعی کن روغن مصرف نکنی و غذاهایی که امگا 3 دارن بخوری ، مثل ماهی . امگا 3 باعث افزایش متابولیسمت میشه.

روزی یدونه میوه بخور ( بین صبحانه و نهار ) پرتقال و توت فرهنگی و هندونه بهترین هان.

عصرونه حتما داشته باش ( بهترین عصرونه چای سبز با دوتا خرما ، یا چند دونه بادامه )

شامت اصلا سرخ کردنی نباشه ، سه چهار ساعت قبل خواب هم یه لیوان شیر بخور دیگه هیچی نخور.

بجای نون از نون تست جو استفاده کن ( کالریش خیلی کمه و ارزش غذایی بالایی داره)

وعده هاتم زیاد نباشه ، کالری همه اشون رو حساب کن که بیشتر از چهارصدتا نباشن ، اگه سیر نشدی سالاد با یه قاشون ابلیمو و فلفل بخور ( مصرف نمکت رو کم کن )

ای هم زیاد بخور پوستت تیره تشه

2810