بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب کاور نشه یا فرش روفرشی نشه سریع کثیف میشه مثلا من فرشتم واقعا سفید ن خب دو یخ ماخ کثیف میشه بعدش ...
روفرشی فرق داره با کاور . بعدم الان اکثرا تو خونه ها بخار شو هست . هر وقت کثیف بشه سریع تمیزش میکنن
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
کاور کن مهمان آمد بردار چون آدم خودش یهو کثیف میکنه اعصاب خوردی دردسزش بیشتر وگرنه من کاور دوست نداشتم الان مجبور شدم ولی راضی ام
لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞 دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜
به خودت احترام بذارو اینکار و نکن منم با اینکه نصف شما هزینه مردم اطرافیان گیر دادن کاور کن قبول نکردم اونام از سرشون افتاد الآنم دوساله دوستان بچه کوچیک دارم هنوز کثیف نشده