2777
2789
عنوان

اگه شما بالای دویست میل واسه مبل هزینه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 123 پست

اگه بچه کوچیک داری حتما کاور کن

من 2تا بچه کوچیک دارم... چندماهی میشه که هم روفرشی انداختم و هم رو مبلام ملافه میکشم... همیشه هم تمیزن

وقتی هم مهمون میخاد بیاد هم روفرشی هم ملافه هاروبرمیدارم

این حرفا هم برام مهم نیس که وای پس کی میخای لذتشو ببری و این چیزا

چون اگه کاور نباشه همش درحال شامپوفرش کشیدن و بشور بساب هستم و خودم داغون میشم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
هیچ چیزی بی کلاس تر و مسخره تر از کاور مبل نخریدماونم اینکه ۲۰۰ میلیون بدی مبل بعد کاورش کنی چه کاری ...

اوهوم موافقم🤔 تو فکر یه کاناپه راحتی ام هستم خودمون همش رو راحتی میشینیم

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پارچه مخمل گرفتم ساده‌ی ساده اس

بعد تشکهای دوبل داره اونا رو درمیارم پارچه های مخمل رو دور تشکها جوری با سنجاق قفلی  فیکس میکنم انگار که پارچه خود مبله برای رو دسته ها کوسن های مدل شکلاتیش هم همون مدل خودشون برش زدم با همون سنجاق فیکس میکنم و هر دوهفته درمیارم میشورم هم پارچه های مبل تمیز و سالم موندن هم ظاهر خونه شلوغ و بی نظم نیست خیلیم مرتبه خیلیا اومدن تو خونم سر زده و دیدن و رفتن انجام دادن 

مهمون بخواد بیاد حتما در میارم مگه اینکه سر زده بیاد

♻️کارما♻️
تو فکرشم اتفاقا، به نظرت از بانه سفارش بدم؟میشه اعتماد کرد؟

اره از مغازه هایی که میبینی کد رهگیری میفرستن و معتبرن بگیر

من خودم بیسمارک گرفتم خوشگلم هست ولی نمیدونم قیمتش چند شد بخوام بهت بگم دقیق چون با جهیزیه بود

2805
خب کاور نشه یا فرش روفرشی نشه سریع کثیف میشه مثلا من فرشتم واقعا سفید ن خب دو یخ ماخ کثیف میشه بعدش ...

سالی دوبار بشور 

از اینده خبر داری؟؟

من تازه عروس بودم ۴ سال زندکی کردم بهترین مبلو داشتم روکش میکشیدم بعد ک جدا شدم گفتم چقدر کوته فکر بودم ک فک میکردم ی عمر قراره ازش استفاده کنم

چیزی میریزه روش خودت با شامپو فرش سریع بکش روش

من پارچه مخمل گرفتم ساده‌ی ساده اسبعد تشکهای دوبل داره اونا رو درمیارم پارچه های مخمل رو دور تشکها ج ...

چه راه کار خوبی 

ولی من حوصله ام نمیکشه

😅دوست دارم خوشگلی پارچه اش دیده شه

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

خاله من رفت دو دست مبل گرفت سر جمع ۵/۶ ت

بعد رفت کاور پارچه ای خرید حدود ۵ ت شد کشید روش 

یعنی سم خالص ها

اما خودم مبل استیل دارم حدود ۷_۸سال پیش گرفتم 

کاور طلقی شفاف کشیدم اون زمام

انصافا هم تمیز مونده  انگار تازه خریده باشم

هم صدا نداره ک میگن هم موقع مهمونی بازشون میکنم کلا 

ولی خب مامانم ی پارچه سفید گرفت فقط رو مبل نزدیک درب اصلی ک بابام میشینه انداخته ما بقی رو خیر 

سالی دوبار بشور از اینده خبر داری؟؟من تازه عروس بودم ۴ سال زندکی کردم بهترین مبلو داشتم روکش میکشیدم ...

دقیقا منم میگم از کجا معلوم فردا زنده باشم یا نه

اونوقت یه زن دیگه میاد حال میکنه واس خودش

خب کاور نشه یا فرش روفرشی نشه سریع کثیف میشه مثلا من فرشتم واقعا سفید ن خب دو یخ ماخ کثیف میشه بعدش ...

دقیقااا درست گفتی

من تاچندماه قبل همش یا مبل تمیز میکردم یا فرش

چون دوتا بچه کوچیک دارم که دائم درحال غذاخوردن و بریز بپاش هستن

ولی این چندماه که روفرشی انداختم و مبلهامم کاور کردم همیشه تمیز هستن.. وقتی هم مهمون میخاد بیاد خیالم راحته.. روفرشی و کاورو برمیدارم.. وقتی مهمون رفت دوباره میندازم

که نخام هرروز فرش و مبل بسابم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اصلا کاور نمیکنم۲۰۰ تومنه دیگه ۱ تومنم بدم کاور نخواهم زد واقعا کار ضایعیه

۲۰۰ تومن کمه؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
2810