2777
2789
عنوان

اگه شما بالای دویست میل واسه مبل هزینه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 123 پست
وای رنگ روشن نگیر مخصوصا اگه بچه داری من کرم گرفتم اشتباه محض بود هر چقدرم مراقب بودم بازم کثیف شد

کرم نیست سبز صدری

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
بچه کوچیک داری؟

نه پسرم ده سالشه 

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

نمیکنم اصن انقد 

هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈
یکم ارزونتر بخر اما کاور نکن کاور خیلی ضایعس خدایی

دیگه پس فردا میارن دیگه دیر خواهر 

شما که اینقدر هزینه کردی یه مبل شو بگیر راحت کن خودتو

من هرچی میریزه رو فرش یا مبلم فوری باهاش پاک میکنم هرماه هم یبار کامل رو مبلا میکشم مبلا اصلا رنکش تکون نخورده با این که مبلم کرم و شیریه

احتمالا فلزی گرفتی اره؟ منم یه دست فلزی گرفتم واسه جهیزیه خیلی گرون شد لعنتیولی نه کاور نمیکنم دیگه ...

فلزی؟🤔

استیل گرفتم عزیزم

کرم نیست سبز صدری

دیگه الان وسیله گرون شده موقعی که کسی نیست مهمان ندارین ملحفه بکش 

چون اگه گرد و خاک بگیره بعد دستمال کنی کدر میشه بمرور نشون میده 

ی چیز روش بکش 

2810