2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک های سمی❌❌❌😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 84 پست
یکی تو یکی از تاپیک ها گفت من با دوست پسرم رابطه دارم به کسی هم ربط نداره چرا توهمه چیز دخالت می کنی ...

رابطه با دوست پسر را درباره اش نظری ندارم ولی دیت دوم با پسری که اعتراف کرده قبلش هزار تا رابطه داشته ریسکه سر سلامتی

واقعا نمیفهممشون دور از روی گل شما انگار به جای مغز تو سر اینا پهن هست

چطوری انقد زود وا میدن پسری که قرار دوم ازت رابطه بخواد من حاضرم همینجا قسم بخورم یه ماه دیگه ولش میکنه...رابطه ای که با هوس شروع بشه آخرش جداییه 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیاز جنسی دارن قبول ولی قرار از اون راه فقط نیاز جنسی یه هول برطرف میشه .خودش فقط انواع بیماری میگیر ...

بابا چه خبره اصلا ما که ازدواج کردیم آنقدر نیاز جنسی نداریم 

اینم اگر عاقل بود میدونست اولا این مریضیه که تا این حد له له‌ بزنی برای رابطه دوما قرص بخور جلوی قوه جنسی رو بگیر

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
همچین تعریف می کرد تاپیک راجب روشن فکری بود بعد دختره می گفت من با دوست پسرم رابطه دارم راجبش تاپیک ...

دیگه خودش داره میگه بدن خودم 

لابت خودشم می‌دونه که دوست پسرش اینو بخاطر بدنش میخوادش 

یکی تو یکی از تاپیک ها گفت من با دوست پسرم رابطه دارم به کسی هم ربط نداره چرا توهمه چیز دخالت می کنی ...

بعد حالا یه مریضی میگیرن مثل HPV. HIV. میان گله میکنن خدا مارو دوست نداره برام دعا کنید 😐

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

پسری میشناسم زگیل داره ،هر وقت ببینی با یکی رابطه داره ،دختر پونزده سال هفده سال شونزده سال ،اونا ای ...

و احتمالا اون دخترا از ترس دنبال درمان نمیرن و زگیل ریسک سرطان دهانه رحم را به میزان عجیبی بالا میبره .فقط هم سر نااگاهی خودشون را بدبخت کردن  

میگفتین دو روز دیگه دوست پسرت که نسبت بهت هیچ تعهدی نداره مثل اشغال میذارتت کنار اونوقت دیگه نیا این ...

همچین تعریف می کرد تاپیک راجب روشن فکری بود بعد دختره می گفت من با دوست پسرم رابطه دارم راجبش تاپیک زدم هرکسی بهم یک چیزی گفت آخرش هم تاپیکم ترکوندن آخه چرا این قدر شما ها فضول هستین بدن خودم هستم به شما ها چه 

والا اینستا یه کلیپ دیدم از دخترای مجرد راجب رابطه داشتن پرسیده بودن 

اونا هم راحت میگفتن داریم با دستمون برامون تجربه اس ! 

والا عقاید عوض شده 

فقط بیماری نباشه حله

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
2810