2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک های سمی❌❌❌😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 83 پست

این دخترعمه ها و دخترخاله ها ک ازشون روایت میکنن معمولا خودشوننن روشون نمیشه بگن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون بخدا اتفاقا داشتم تایپ میکردم 

ایشون اگه بخاطر رفع نیاز جنسی رفته خونه پسره اکه انقدررر بهش فشار اورده قطعا مریضی جنسی و هورمونی داشته اگه نه پس هرز و سرگرمی بوده😕

نیاز جنسی مثل اب و غذا نیست که نبودش باعث مرگ بشه و غیرقابل تحمل باشه... ولی با هرنری رو تخت رفتن باعث سرطان و مرگ میشه

2805
آنقدر نیاز جنسی دارید خب شوهر کنید یا قرص بخورید مجبور نیستید حتما جفت گیری کنید که

نیاز جنسی دارن قبول ولی قرار از اون راه فقط نیاز جنسی یه هول برطرف میشه .خودش فقط انواع بیماری میگیره و خودش را بی ارزش میکنه

دختر عمه راضی 

پسر راضی 

پس دخترعمه قربانی نیست 

با چشمانی به احتمال مرض و درد بازم رابطه برقرار کرده 

رفته سر قراری که احتمالش ممکنه پیش بیاد 

آدم حس می کنه این اولین تجربه ی دختره نیست 

و قبل این حداقل لمس هابی از سمت دیگران داشته 

یا اینکه اون شرایط اون قدر تحریک کننده بود که کنترل از دست رفته که با زشتی پسره و قبول دختره همخونی نداره

یکی تو یکی از تاپیک ها گفت من با دوست پسرم رابطه دارم به کسی هم ربط نداره چرا توهمه چیز دخالت می کنی ...

میگفتین دو روز دیگه دوست پسرت که نسبت بهت هیچ تعهدی نداره مثل اشغال میذارتت کنار اونوقت دیگه نیا اینجا بگو بهم ت...شده حالا ولم کرده 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

عیب چیه؟؟؟لجن زدن به دخترانگیشونو غرور عذت نفسشون من نمیدونم این دخترا ننه وبابای مرده ندارن واقعا ب ...

اره بخدا بوی زنا کل مملکتو برداشته

قبلا باز دخترا یکم سخت میگرفتن الان ماشالله نر ببینن رو تختن

اسلام و دین و اعتقاداتم که باد هواست 

بخدا من خودمم بخوام اون عذاب وجدان و اسم زنا نمیذاره انجامش بدم

اون ساقیش جنس ناب داده بوده تو حال خودش نبود😂😂

همچین تعریف می کرد تاپیک راجب روشن فکری بود بعد دختره می گفت من با دوست پسرم رابطه دارم راجبش تاپیک زدم هرکسی بهم یک چیزی گفت آخرش هم تاپیکم ترکوندن آخه چرا این قدر شما ها فضول هستین بدن خودم هستم به شما ها چه 

2810