2777
2789
عنوان

دخترخالم میخواد استعفا بده رئیسش نمیزاره (بابت یه داستانایی)

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 33 پست

بابت تخلف از مفاد قرارداد و عدم ایفای تعهد میتونن برن اداره کار و شاکی بشن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
حقوق اون یه ماهو که نداره بیمه ام که خب نداره اگه بخوان برن دنبال شکایت میتونن خسارت هم مطالبه کنن

چه بد

عملا انگار همینجا باید بمونه دیگه

چون جای جدید 1 ماه دیگه نمیتونن صبر کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بدعملا انگار همینجا باید بمونه دیگهچون جای جدید 1 ماه دیگه نمیتونن صبر کنن

حالا صحبت کنه با رئیس شرکت شاید درست شد استعلاجیم میتونه بگیره اگه نگرفته منتها باید گواهی ببره از پزشک و گواهیشم باید معتبر باشه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
قرارداد نبسته این یکی شرکتفقط اوکی دادنولی خب نمیتونن 1 ماه وایسنینی اگه بخواد 1 ماه همینجا بمونه کا ...

اگه خارج از قوانین ازش انتظار دارن میتونه شکایت کنه

ولی اگه اینطور نیست باید بمونه سرکارش دیگه 

دنبال حمایت هیچکس نیستیم                                      اسپانسر ما خداست.....🤍🤍🤍
2805