2777
2789
عنوان

من توی ده روز کلی وزن کم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست

منم با سالم خوری چهار کیلو کم کردم اصلا فکرش هم نمیکردم قصدم رژیم نبود کلا برنج هم زیاد میخورم هرروز ولی تتقلات نمیخورم فست فود و حذف قند شکر نوشابه اینا بعد دو سه ماه که چن روز پیش رفتم رو ترازو دیدم از ۶۸ کیلو اومدم رو ۶۴

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیا میخوری دقیق بگو

اسم دارو ویتامین هیر

زینک میخورم با ویتامین دی میخورم چون کم دارم این دوتا ویتامین و .

آمپولهای مخصوص ریزش مو هم میزنم اسمشو نمی‌دونم هفته ای یکی دارم میزنم .سبوس برنجم که معلومه .

2805
عزیزم کلی داری میگی،،بگوچیامیخوری درطول روز؟

گلم اگه مایل باشی تو اینا گروه سالم خوری رو برات بفرستم .ولی در کل .هر روز صبح قبل صبحونه دو فنجون آبجوش و آبلیمو  و عسل میخوریم صبحانه نونی فقط یک بار در هفته میخوریم .شده تخم مرغ آبپز خالی 

کدو حلوایی پخته شده با یه قاشق شیره 

هویج پخته شده .یه کاسه از هر نوع خیابان پخته شده باشه .

ناهارمون هم میتونیم مرغ یا خوراک حبوبات بخوریم شبم فقط خوراک یا سوپ سبزیجات .روزانه مجاز به خوردن پنج عدد خرما سه واحد میوه و پنج عدد بادوم .و یک قاشق عسلو فقط در روز دو قاشق روغن یا کنجد یا زیتون