2777
2789
عنوان

به نظرتون تا ظهر یارانه میاد⁉️😭

118 بازدید | 9 پست

خیر وخوشی نبینن چرا نمیومده ؟ همیشه تا ۹و۱۰ صبح میومد ک 😭😭😭😭😭😭

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

عزیزم‌میفهممت‌..منم احتیاج شدیدی دارم..ولی فکر نکنم امروز دیگه بزنن

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره میدن این دفعه اونا هم که 25 بودن تا شب 26 طول کشید فکر کنم مشکل بانکی هست

پس چرا واسه یکی ک میشناسم پولداره ۲۴ ساعته در حال خریده راس ۲۴ ام براش واریز میشه 😭😭😭 اونوقت یکی مثل من همش باید استرس بکشم نکنه قطع کردن😭 خدالعنتشون کنه اخه چرا تاریخارو اینجوری کردن😤😤😤😤😤😤

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

عزیزم‌میفهممت‌..منم احتیاج شدیدی دارم..ولی فکر نکنم امروز دیگه بزنن

تموم ماه رو صبر کردم تاامروز 😭😭😭😭

[QUOTE=361311280]تموم ماه رو صبر کردم تاامروز 😭😭😭😭[/QUOT

😔

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

خداازشون نگذره ک همیشه باید یه مشکلی داشته باشن هیچکاری رو درست انجام نمیدن 

نه این برج واسه من ۲۴ام ریختن البته برج قبلی ۲۵ ام بود واریزش

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

احتمالا تا آخر شب میریزنش اسی نگرانش نباش بعضی وقتا یه روز عقب و جلو داره

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
احتمالا تا آخر شب میریزنش اسی نگرانش نباش بعضی وقتا یه روز عقب و جلو داره

انشاالله ولی انتظارم امروز صبح بود😔