2777
2789
عنوان

زن عموم و دختراش بهم تیکه انداختن

277 بازدید | 19 پست

دیروز رفتیم خونشون فیلم عروسی یکی از فامیلارو دیدیم

که اتلیه رفته بودن و کلیپ دزست کرده بودن

منم گفتم چقدر قشنگ درست کردن

دختر عموم گقت عروسی تو اینارو نداااشت

بعد زن عموم گفت مال تو اینارو نداااشت منم خیلی رک گفتم اره نداشت گفت همینجوری رفتی خونشون گفتم اره

بعد جالبیش اینه همین زن عموم ی دخترش تا مرز طلاق رفت شوهرش ی زن دیگه گرفته

دختز دیگش تو یه زیر زمین زندگی میکنه

ولی خدارو شکر من درسته اینارو نداشتم و بخاطر اینم 

خیلیی از خانواده شوهرم  و شوهزم نارحتم 

اما چه میشه کرد زندگی فقط یه فیلم عروسی نیست

خداروشکر الان خونه قشنگ دارم شوهرم مهربونه باهام

نمیدونم از عُقدش بود یا خواست حرصم بده؟

حالا خوبه فیلم عروسی داشتم ولی اتلیه اینا نداشتم

من خودم روزی هزار بار بخاطر این موضوع نارحتم اینم بیشترش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سالگرد ازدواجتون لباس بپوشید عکس آتلیه ای بگیرین

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

بابا این چیزا زیاد

ادم بدبخت از درد دلش بدبختی بقیه براش قشنگ تره

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

من جای تو باشم ناراحت نی شم.چرا فکر کردی تیکه انداخته؟ خب ادما دور هم جمع میشن با هم صحبت می کنن.دیگه سر صحبت باز میشه.شاید واقعا منظوری نداشته.اما به نظرم تا جوونی حتما با لباس عروس اتلیه برید و چند تا عکس بگیرید.بچه هات عروسات نوه هات فردا روز ازت عکس عروسی میخوان.

وقتی زندگیت خوبه . شوهرت خوبه بچسب به زندگیت نزار حرف اطرافیان روت اثر منفی بزاره . خیلیا از حسادت یا از ناراحتی حرفایی میزنن که طرف رو کم و کوچیک جلوه بدن و میخوان با اینکار مشکلات خودشون رو پوشش بدن . ضمن اینکه الان خیلیا عروسی نمیگیرن 

فیلم عروسی تحفه نیست عروسی هم همینطور اینا همش نمایش یه جور مهمه خوشبخت بودنه بودن با کسی که از ته دل دوسش داری 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

فیلم عروسی تحفه نیست عروسی هم همینطور اینا همش نمایش یه جور مهمه خوشبخت بودنه بودن با کسی که از ته د ...

البته خواستم بگم دخترای تو اتلیه و کلیمم داشتن ب کجا رسیدن

االبته من ضعب نشون نداوم حتی با خنده جوابشو دادم

2810