2777
2789
عنوان

امشب خاستکاریمه خواهرم و دعوت بکنم یا نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 29 پست
دامادتون بیاد بره تو کوچهولی خواهرت چشه😐

خواهرش از اوناس ک در هر صورتی طرف شوهرش رو میگیره 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

اولین مشگل از طرف خواهرته که اجازه داده اون اونجور رفتار کنه متاسفانه خواهرت خیلی ساده است  دومی هم احترام بیش از اندازه خانوادت ...اصلا دعوت نکنین

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرش از اوناس ک در هر صورتی طرف شوهرش رو میگیره

اه اه اه

چنددددش

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

ما یه خواستگاری داشتیم همون موقع داداشم اومد سر بزنه همه رو خبر دار کرد به تفاهم نرسیدیم و اون قضیه تموم شد ولی تا سه چهار سال ما باید به همه عالم جواب می‌دادیم که چرا نشد

این که داماده به مادرتم بگو هر که نمیتونه خونشو تمیز کنه کارگر بگیره مادر کارگر نیست اونم برای داماد

دعوت نکن بی لیاقتوتو مشکلات هم خانواده خودت مخصوصا مادرت خیلی مقصردقیقا مثل مادر من که زن داداشم بی ...

خونه اونا اطراف تهران ینی در ماه دو بار مامانم میره سه روز میمونه بالکن و میریزه میشوره یخچال کابینت کمدااااا دقیقا ککککلقت خصوصی ایناست 

متنفرم ازشون 

ی بار دعوا کردن اینا تو دعوا ب خواهرم ی فحش مادر بد داد منم مادرم قسم راستمه من دیگ از اون موقع هر وقت اومدن خونه‌مون من تو اتاقم موندم و بیرون نرفتم و سلامم نکردم بهشون ب خواهرم گفته دخترمو حق نداره خواهرت ببوسه بغل بکنه در این حدددد خاله زنکککککک

مشکل ازز دامادتون هم نیست ..خواهرتون هم سیاست هیچی بلد نیست ...من بودم دعوت نمیکردم البته هر چند بعدش جنگ اعصاب داری

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
انقدددددد بهش فرصت دادم ک دیگه خسته شدمفقطم ی خواهر دارم مادرمم تازه از دست دادم ولی آره کاتم

درکت میکنم

گاهی دیگه نمیشه که نمیشه

حسرت یک‌خواهر عاقل تا آخر عمر با منه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

خونه اونا اطراف تهران ینی در ماه دو بار مامانم میره سه روز میمونه بالکن و میریزه میشوره یخچال کابینت ...

درسته شوهر‌ خواهرتون خیلی کار زشتی کرده فوش داده به خانواده ی شما ولی کاش خواهرتون هم به شما نمیگفت شما هم خبردار نمیشدین

❤Che khobe ke daramet
درسته شوهر‌ خواهرتون خیلی کار زشتی کرده فوش داده به خانواده ی شما ولی کاش خواهرتون هم به شما نمیگفت ...

دقیقا هر کاری من بخوام بکنم زشته اونا همه کارهاشون درسته 

منم بلاک کرده متاسفم براش متاسفففف

دقیقا هر کاری من بخوام بکنم زشته اونا همه کارهاشون درسته منم بلاک کرده متاسفم براش متاسفففف

شوهر خواهرت درسته معلومه کاراش درست نیست

ولی خواهرت هم همه ی حرف های شما رو به شوهرش‌ نمیگفت،همه حرف های‌شوهرشو به شما نمیگفت الان مشکلاتتون حداقل نصف بود

❤Che khobe ke daramet
شوهر خواهرت درسته معلومه کاراش درست نیستولی خواهرت هم همه ی حرف های شما رو به شوهرش‌ نمیگفت،همه حرف ...

خواسته خود شیرنی بکنه و بگه من طرف شوهرمم …با این کارش دفعه بعدی دعوت نمیشه البته انقد پرووووعن ک بگیم بیاین نمیان 

دقیقا هر کاری من بخوام بکنم زشته اونا همه کارهاشون درسته منم بلاک کرده متاسفم براش متاسفففف

خواهر بزرگ من جمع می‌کنه می‌ره خونه بقیه بخور و بریزو بپاش و زبون بازی نوبت که به خودش میرسه یه هندی بازی درمیانرن که از خونش دو پا داری دو تا هم غرض میکنی همه می‌دونن چقد جلبن

خونه اونا اطراف تهران ینی در ماه دو بار مامانم میره سه روز میمونه بالکن و میریزه میشوره یخچال کابینت ...

یا خدااا مادرت قشنگ داره خودش و شماهارو تحقیر میکنه
اخه مگه کلفته بی جیره مواجبه
هرچند مامان خودمو که میبینم میدونم مامان تو هم مجاب نمیشه ولی تلاشتو بکن جلوشو بگیر 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
2810