2777
2789
عنوان

فکر کنم باردارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 190 پست
پس خوبه ، بهش بگو ، اون تجربه داره ، جوری شوهرت رو راضی میکنه که قند تو دلتون آب میشه برا نی نی تون ...

شوهرم کلی با مشت میزنه به شکمم فقط درد میگیره اون مشتایی که به شکم من میزنه من بودم مرده بودم این بچه نمیدونم چرا هیچیش نمیشه 

شوهرم انقد یه دندنس که به حرف هیچ‌کس اهمیت نمیده فقط یراه داره گه مگه خدمم بکشم تا با این عذاب زندگینکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شوهرم کلی با مشت میزنه به شکمم فقط درد میگیره اون مشتایی که به شکم من میزنه من بودم مرده بودم این بچ ...

برو خونه ی بابات نیومد سراغت جداشو ازش با ادم بی مسئولیت ک حتی بچه شو گردن نمیگیره مگه میشه زندگی کرد

برو با مادرشوهرت حرف بزن خانواده ها رو در جریان بذار ک هی نگه سقط کن سقط کن

بهش میگم گناه داره ممکنه اصلا منم بمیرم میگه باشه بعد میگم به مامان جون بگم میگه نههه من به حرف هیچی اهمیت نمیدم فقط سقطططط

مبگه اوکی نکن بروو خونه بابات بخدا گفتم گفتم بهش من حس خوبی دارم بهش گفت باشه ببرش خونه بابات

برو خونه باباش و بهشون بگو حامله ای کل فامیل رو خبردار کن همه بفهمن حامله ای

تو عمل انجام شده قرار میگیره نه می‌تونه دیگه بگه سقط کن نه می‌تونه به تو اهانت کنه و بگه برو خونه بابات چون دیگه این کارو کنه آبرو براش نمی‌مونه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

اسی هنوز سنت کمه شوهرت داره اذیتت می‌کنه

عاقل باش دختر کوتاه نیا

این مرد اگر بچه نمی‌خواست سفت و سخت پیشگیری میکرد نکه بچه کسی با یک بار حامله نمیشه ...

نذار بهت زور بگه ، این بچته ، سقط کلی آسیب می‌زند به بدنت هنوز جوونی

برو خونه پدرت بگو نمی‌خوای بچتو سقط کنی

باباااا مگه اختیار داره بچه باباااااشهههه؟! توهم خیر سرت مادری مگه هرچی باباش بگه باید چشم بگی

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

شوهرم کلی با مشت میزنه به شکمم فقط درد میگیره اون مشتایی که به شکم من میزنه من بودم مرده بودم این بچ ...

وای چه غلطی داری میکنی با این مرتیکه؟!

آدم قحط بود؟! مرد ندارید دورتون اینو و داشتی شوهر خودت کردی تازه نگران زندگیت هم هستی؟!

اه‌ کاش من خواهرت بودم دمار از روزگار این مردک در میوردم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2810