2777
2789
عنوان

فکر کنم باردارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 190 پست
بابا پیشگیری داشتیم دیگه پاره شد اون ووامونده

😂😂😂تقلبی زیاد شده.سیاست افزایش رو جنس کا.ن.د.و.م. هم تاثیر گذاشته

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وآقا هم همینطوره بعد یکی از اقوام‌هم خواب دیده بود من باردارم فرداش اینجوری شد بعد من یهو دستم‌خورد ...

خیلی ها حسرت بچه دارن. شما که خدا بهتون لطف میکنه نکنید این کار رو. من طعم آوارگی و بدبختی واسه نداشتن بچه کشیدم. میفهمم چشم انتظار بودن یعنی چی

میفهمم وقتی خدا بخواد قشنگ میخواد.

خدارو شاکر باش بخاطر اینکه بی دردسر و راحت دامتون رو سبز کرده

2805

من یه روزی شرایط شما رو داشتم دقیقا ماه بعد از ازدواجمون متوجه بارداریم شدم و ۱۸سالم بود و خیلییییی ناراحت بودم و حتی برا سقط دکتر هم رفتم ولی دکتر یه حرفی زد و گفت ممکنه سقط کنی و دیگه بچه دار نشی به خاطر این حرف دکتر منصرف شدم و نگهش داشتم 

از اون روز ۱۳سال گذشته و من فقط همون یه بچه رو دارم و دیگه هم باردار نشدم حتی با ای وی اف بدون هیچ دلیل پزشکی 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزمزمه شما خیلی بچه ای معلومهچونکه وقتی پاره میشه باید قرص اورژانسی از داروخانه بگیری ۲تا همون موقع ...

درسته به همسرم گفتم قبول نکرد گفت با یه بار که آدم باردار نمیشه 

پاره شده وامونده میخاستم قرص بگیرم‌همسرم نزاشت گفت با یدفعه که آدم باردار نمیشه

سهل انگاری از جانب همسرت بوده حالا میگه سقط کن؟معلومه که براش مهم نمیشه چون فقط داره به بدن تو آسیب میرسه آدمی که بچه خودشو گردن نمیگیره پس فردا سقط کردی و به سختی باردارشی هزار بار سرکوفتشو میزنه بهت 

خیلی سنت کمه ولی دیگه کاریه که شده بنظرمن نگهش دار سقط خیلی سخته من تجربشو داشتم میگم نکن تا دم مرگ رفتم چه روحی چه جسمی 

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
وآقا هم همینطوره بعد یکی از اقوام‌هم خواب دیده بود من باردارم فرداش اینجوری شد بعد من یهو دستم‌خورد ...

این یعنی بچه خدا خواسته هست ، مبارکت باشه ،ان شااله قدمش پر خیر برکت باشه براتون

هیچوقت به سقط فکر نکن ،گناه کبیره ست ، چه آدم هایی دیدم که بعد از سقط زندگیشون دیگه زندگی نشد

سهل انگاری از جانب همسرت بوده حالا میگه سقط کن؟معلومه که براش مهم نمیشه چون فقط داره به بدن تو آسیب ...

فقط میگه سقط از دیشب کلی براش توضیح دادم میگه فقط سقط من بچه نمیخام ۱۰ سال دیگه 

برای سقط پا به شوهرت نده اونم کم کم کنار میکشه از حرفش.

روزی ۱۰۰۰۰ تا شیرینی میخورم انقد که دلم میخاد نمیخورمم شکمم درد میگیره میگم نکنه بچه نیس گوریل انقد که گشنمه میشه

2810