2777
2789
عنوان

دیروز خواستگارم دیدم بیاین

490 بازدید | 28 پست

دیروز من رفتم دیدیمش  اولین بار  چند بار مادرش زنگ زده بود منو پسند  کزده بود گفته بود چند جا رفتم خوشم نیمود من به ولش نشستم پسره ۲۸ سالش من ۲۴

نشستیم  تا نشستیم  یهو گفت من نمیدونم مادرتون گفتن یا نه من  کارم فلان و.... درمورد کارش صحبت می‌کرد کلا 

من ازش سوال میپرسیدم اون فقط جواب میداد از من سوال نمی‌پرسد 

حتی سوالی میپرسیدم نمی‌گفت شما چی 

دوسه بار پرسیدم سوالی ندارید گفت نه 

بعد گفتم اخلاق خاصی دوست نداری گفت عصبی نباشه فقط 

نظرتون درموردش مورد اینجوری دیدین

اینکه سوال نکرده یکم عجیب فعلا منتظر باش ببین چی میشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بله مورد این جوری دیدموالا نظری نمیشه داد با یکبار اگر به دلت نشسته باهم بیشتر صحبت کنید

اخه بنظرتون ایش ن سوال نپرسیده به دل من نشسته 

از علایق من نپرسید 

با این حرفت موافق هستم ولی سوال کردن از من بحث اش جدا تا شناخت

صبر کن ببین بازم پیگیر هستن

اگر بودن که پسره ازت خوشش اومده اگر نبودن شاید پسره پسند نکرده و چیزی نمیپرسیده

من خودم بیرون یه مادری ازم خوشش اومد اصرارر که بیان خواستگاری مادرم قبول کرد اومدن من پسرو دیدم ازش خوشم نیومد بنده خدا خوب بود ها اما به دل من نَشَست ، شرایطشم عالی بود وقتی رفتن گفتم نه مامان من خوشم نیومد مامانم گفت بذار حالا یه جلسه هم بریم بیرون چون مامان پسره خواسته اون جا اگه دیدی باز خوشت نیومد دیگه رد میکنیم خلاصه رفتیم بیرون پسره هر چی سوال میکرد من جواب میدادم بی رغبت چون دوسش نداشتم اصلا ازش سوالی نکردم فقط به فکر این بودم جلسه تموم شه خیلی پسره شوخی میکرد من فقط لبخند میزدم بیچاره پسره خورد تو ذوقش اما چیزی نگف الان که فکر میکنم دلم برا پسره میسوزه😐😂🥲

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
2810