2777
2789
یه سوال ذهنمو مشغول کرده چرا شما تو بیشتر تاپیکاتون همیشه از بیماری شخص دیگه ایب تعریف میکنید همیشه ...

یعنی این کامنتی که گذاشتی کاملا نشون میده چقدر روانت مشکل داره .انقدرم روت زیاده میگی جریان چیه 😂

لایک نکنید .توروخدا 
یعنی این کامنتی که گذاشتی کاملا نشون میده چقدر روانت مشکل داره .انقدرم روت زیاده میگی جریان چیه 😂

ممنون از اینکه جوابمو اینجوری دادی 

ازت هم انتظاربیشتر نمیرفت با کسی که با دلسوزی جواب ازمایشتو میده اینجوری برخورد کنی 

برات متاسفم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از اینکه جوابمو اینجوری دادی ازت هم انتظاربیشتر نمیرفت با کسی که با دلسوزی جواب ازمایشتو میده ...

قرار نیست چون جواب دادی روتوهم زیاد کنی .

هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم مینشینه .

لایک نکنید .توروخدا 
2805
قرار نیست چون جواب دادی روتوهم زیاد کنی .هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم مینشینه .

اخه هی از قول کسی میگی یه بنده خدایی مریضه 

منم شک کردم 

تو همه تاپیکات مرتب میگی یه نفرمریضه 

یه نفرمریضه 

مردم میفهمند 

اخه هی از قول کسی میگی یه بنده خدایی مریضه منم شک کردم تو همه تاپیکات مرتب میگی یه نفرمریضه یه نفرمر ...

خب بتوچه بیا مجازاتم کن عجب ادم گیری هستی .پناه برخدا .مردم میفهمن ؟ مگه دارم دزدی میکنم ؟ مالتو خوردم مریض داریم درب در دنبال درمانیم .به  ادم بیکار و فضول هم باید جواب پس بدیم ؟ علومه عقل نداری . 

لایک نکنید .توروخدا