2777
2789

من میزنم خوبه ریزشو کم می کنه ولی دیشب رفتم دکتر یه شامپو دیگه داد بهم شمام برو دکتر دارو چی میخوری واسه ریزش؟

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
والا موهام ک از دست رفت شاید اگ خدا بخواد ماینوکسیدیل بزنم اونم اگ بهم بخوره تا ببینم خدا چی بخواد

عزیزم من درکت می کنم ولی ملینوکسیدیل تنها فایده نداره ول کنی باز میریزه همززمان دارو مصرف کن مشکلو ریشه ای حل کن الان من یه مکمل فولیکوژن و اسپیرو داده بهم شامپو داده و محلول ترکیبی از ماینو

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
یعنی اون شامپو ک ترکیب ماینو هست باعث پر پشتی ؟؟

نه عزیزم محلول ماینوکسیدیل ترکیبیه چندتا چیز قاطی .

شامپو جداست داده چربیه موهام کنترل شه .

کدوم شهری مشهد نیستی؟

ماها که از شانسمون ریزش هورمونی داریم🥺باید همزمان استفاده کنیم اینا رو یه مدت و کم کم قطع کنیم قرص ،محلول،شامپو

عزیزم تاپیک اخر منو ببین راجب مو حسش نیس تایپ کنم

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

2810