2777
2789
عنوان

مشکل عجیب من اختلاف درآمد زیاد من و‌شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 55 پست
غرورش می شکنه ..... برای همین ۵۰ درصدی هم که من میدم حس خوبی نداره .... همه اش میکه اگر داشتم نمیذاش ...

زن و شوهرید دیگ چ فرقی داره مگ خرج زن و شوهر جداست

پول تو و پول من نداره

ببرش مسافرت با پولای خودت

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه.چرا شغل‌تو معرفی نکردی؟کنجکاو شدم بدونم چ شغلیه ک ۵شنبه تعطیله و صد ملیون درآمد دارهچون مشاغل د ...

به نظرت یه آرایشگر  شغل دولتی داره ؟!  ساعت کار کردن و فعالیتش هم‌دست خودشه( البته مثال زدم ) 

والا بعید میدونم آدمی ک ماهی صدملیون درآمد داره بیاد نی‌نی‌سایت !انقدری داره ک برا مشکلات دم دستی‌ش ...

دیگ ۱۰۰ میلیون اونقدرم ارزش نداره خواهر

ی مغازه دار ساده هم همین حول و هوش ها در امدشه

2805
اتفاقا کاملا آروممو این چیزای چرت اصلا منو ناآروم نمیکنه خیالت راحتراستش برام مهم نیس این چیزای ک می ...

شما پس ببند برو از این سایت چون تبادل نظره و ما میتونیم بقیه رو ریپلای کنیم ! وقتی اینقدر ظرفیتت پایینه چرا خودتو اذیت میکنی 

دیگ ۱۰۰ میلیون اونقدرم ارزش نداره خواهری مغازه دار ساده هم همین حول و هوش ها در امدشه

دقیقا..... تو سایت همه جور قشری هست کسی که ۱۰۰ ملیون درامد یه سالشه تاااااااا کسی که در آمد یک‌روزشه 

ما هم اون وسط مسط ها😜

به نظرت یه آرایشگر شغل دولتی داره ؟! ساعت کار کردن و فعالیتش هم‌دست خودشه( البته مثال زدم )

درسته. ولی مشاغل آزاد معمولا تعطیلی ندارن

اونم چی؟ ۵شنبه ک اوج کارشونه اکثرا !

راستش اینجا انقد پر دروغه ک نمیتونم هرچیو باورکنم

مثلا تو تاپیک هات داری ک از کار خونه خسته شدی!

دوست من یه معلمه ۲روز توهفته کارگر داره دست ب سیاه سفید نمیزنه بعد شما با ماهی صد ملیون..

یا مثلا کسی با این سطح درآمد دنبال همستر باشه..

برام عجیب بود و نتونستم باور کنم.

بیخیال مهم نیس.

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

دیگ ۱۰۰ میلیون اونقدرم ارزش نداره خواهری مغازه دار ساده هم همین حول و هوش ها در امدشه

یه مغازه دار ساده ماهی صد ملیون درآمد داره؟

اوکی.

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یه مغازه دار ساده ماهی صد ملیون درآمد داره؟اوکی.

خلاف اینه؟ والا من اهوازم اینجا ی فلافلی تو محلمون هست روزی ۸ میلیون ۳ سال پیش در امد داشت

شما پس ببند برو از این سایت چون تبادل نظره و ما میتونیم بقیه رو ریپلای کنیم ! وقتی اینقدر ظرفیتت پای ...

اوکی. منتظر بودم شما اجازه بدی ک خداروشکر اجازه دادی

چقد بیکاری ک رو همه ریپ میکنی

ولی من خوشم نمیاد با هرکسی بحث کنم مخصوصا کسی ک فکرش بامن متفاوته

بهترین راه حل، بحث نکردنه

شما نگران ظرفیت من نباش. گفتم که. این چیزا و افراد چرت بلانسبت شما !!!!  منو اذیت نمیکنه.

خلاف اینه؟ والا من اهوازم اینجا ی فلافلی تو محلمون هست روزی ۸ میلیون ۳ سال پیش در امد داشت

نمدونم والا

فلافلی ک الان تو مشهد ۳۵ هزار تومنه، ۳ سال پیش تو شهر شما همچین درآمدی داشته..

چی بگم. حق با شماس.

درسته. ولی مشاغل آزاد معمولا تعطیلی ندارناونم چی؟ ۵شنبه ک اوج کارشونه اکثرا !راستش اینجا انقد پر درو ...

همون طور که برای شما مهم‌نیست برای من هم مهم نیست .... هر کس حرفم رو‌باور داره. میتونه نظر کمک کننده اش. رو بذاره و‌من با روی باز استقبال می کنم .. چون ممکنه بع درد رندگیم بخوره

کسی هم کخ میخواد مچ بگیره و بره تاپیک های من رو زیر و رو کنه هم بذار راحت باشه 

من واقعا خواستم مشکلم حل بشه که تاپیک زدم .... زمانی هم زدمکه بچه مدرسه ای ها (چون متاسفانه سایت پر شده از تین ایجر )خواب هستند که بدونم کسی که تون‌ور گوشی هست یه خانم عاقل و بالغ هست

2810