2777
2789
عنوان

خانومایی که خیانت دیدین بیایین

370 بازدید | 36 پست

من دارم جدا میشم با سه تا بچه  ۸ ماهه خونه پدرمم  مراحل قانونی میگذردنیم تو این ۸ ماهه در مورد ارتباطم با بچه هام اذیتم کرد یبار میگذاشت ببینم و حرف بزنم باهاشون یبار نمیگذاشت الان از دیروز با گوشی دخترم دوباره پیام داده نه زنگ بزن نه پیام بده ،من باهاش در ارتباطم نیستم اصلا ولی یهو اینجور میکنه  هدفش چیه؟؟من باید چکار کنم هنوز با اون زنه در ارتباطن و ارتباطشونم بیشتر شده اینو میفهمم هم حسم میگه هم دخترم بهم گفت دیدم تو گوشی بابا پیام داده بوده 

من الان هیچ احساسی به شوه م ندارم ولی نمیدونم چرا همش منتظرم از طرف این زنه ضربه ی بدی بخوره همش چکشون می کنم میبینم آنلاین هستن حرص می خورم همش منتظرم زنه ولش کنه بره و از تنهایی زار بزنه بنظرتون چکار کنم مهم نباشه  برام 

کارما پس میده نگران نباش 

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

عزیزم 

عادیه که اوایل با تو پروسه طلاق درگیری ذهنی نسبت به ایشون داشته باشین ربات که نیستین 

ولی سعی کنید رها کنید

ما آدما منتظریم که همیشه آدمایی که در حق ما ظلم کردن بلایی سرشون بیاد 

ولی همیشه اینطوری که ما می‌خوایم نیست 

اول برای آرامش روانی خودتون 

دوم برای سلامت روان فرزنداتون این مسائل رو رها کنید 

همسرتون هم میخواد مقداری شما رو تو فشار قرار بده 

کمی صبوری کنید درست میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم تعریف میکرد یه جاری داشت خیلی اذیتش کرد مامانمم یه روز نفرینش کرد که ایشالا سر دخترش بیاد همه 

بعد چند ساله این دخترش ازدواج کردو چندین سالم زندگی کرد و خوشبخت بود ولی یهویی طلاق گرفت و الان اصلا معلوم نیست کجاست و داره چیکار میکنه 

وقتی ازدواج کرد مامانم به خدا گفت پس چرا اینجوری شد ولی خب خدا جوابشو داد چه دیر چه زود

2805
کارما پس میده نگران نباش

دیدین اطرافتون 

دلم میخواد رها کنم هیچی برام مهم نباشه بارها شماره هاشونو پاک کردم دوباره میام ذخیره می کنم ببینم چجوری هستن خودم هیچ وثت دلم نمیخواد دیگه با شوهرم باشم ولی همش دنبال بدبخت شدن این دوتام

عزیزم عادیه که اوایل با تو پروسه طلاق درگیری ذهنی نسبت به ایشون داشته باشین ربات که نیستین ولی سعی ک ...

من در ظاهر رها کردم اصلا به شوهرم زنگ و پیام نمیدم در مورد بچه هام نمیدونم چرا بدون علت جلوشونو میگیره با اینکه چهل روز نه گذاشت ببینم نه حرف بزنم تحمل کردم و ضعف نشون ندادم ولی بازم تکرار میکنه 

مامانم تعریف میکرد یه جاری داشت خیلی اذیتش کرد مامانمم یه روز نفرینش کرد که ایشالا سر دخترش بیاد همه ...

در مورد بچه هام نوشته اونا عادت کردن دیگه نه زنگ بزن نه پیام بده خب خداروشکر که عادت کردن ولی چرا بجای اونا تصمیم میگیره شاید دلشون به همین زنگ و پیام من خوش هست 

یا میگه احتیاجی ندارن بهت 

من در ظاهر رها کردم اصلا به شوهرم زنگ و پیام نمیدم در مورد بچه هام نمیدونم چرا بدون علت جلوشونو میگی ...

بذار یکمی بگذره 

تا جایی که من دیدم زن و مرد اوایل پروسه طلاق خیلی هم رو اذیت میکنن

ولی شما به مرور با آرامش باهاش حرف بزن 

بهشون گوش زد کنید که بچه ها بخاطر خودخواهی شما نباید بسوزون

در هر صورت اونها تقصیری نداشتن مطمئن باشین ایشونم پدره دلشون به رحم میاد

دیدین اطرافتون دلم میخواد رها کنم هیچی برام مهم نباشه بارها شماره هاشونو پاک کردم دوباره میام ذخیره ...

بنظرم نسبت به اکثریت صبر و تحمل بالاتری داری

همین ک اینقدر شجاعت داشتی خودت رو از دست اون مرد نجات دادی  جای تقدیر داره اینک برای روح و روانت ارزش قائل شدی نموندی تحقیر بشی آدم هست همسرش زن میگیره این بازم میمونه 

اینک میگی پیگیر هستی خوب طبیعیه برای یه تایمی اون آقا همسرت بوده و دوست داری بدونی بعد تو جریان زندگیش چی میشه ولی من میگم

کسی ک بع تو و ۳ تا بچه وفا نکرد به هیچکس وفا نمیکنه!دیر یا زود به اوت هم خیانت میکنه 

یا اون زن ک رو ویران یکی دیگ خونه ساخت و دلش نسوخت 

فکر میکنی آدم محترم و متشخصی هست

کسی ک خوشبختی خودش فقد براش اولویته قطعا همسر خوب و وفاداری از آب در نمیاد

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

بذار یکمی بگذره تا جایی که من دیدم زن و مرد اوایل پروسه طلاق خیلی هم رو اذیت میکننولی شما به مرور با ...

میگم بارها جلوشونو گرفته ولی من ضعف نشون ندادم ولی دوباره تکرار کرده دیگه باید فهمیده باشه که من التماس نمیکنم یا مثلا اگه دنبال این هست تحت فشار بذاره از حقوقم بگذرم هیچ اشاره ای نکردم چرا پس دوباره تکرار میکنه و بدون دلیل جلو بچه ها رو میگیره میخواد مثلا من رو خورد کنه یا چی اصلا دلم نمیخواد فعلا اقدام قانونی کنم چون قانون پروسه زمان بر هست و احتمالا میخواد بندازتم تو این راه که خسته شم  کلا باید بی خیال شم و فکر کنم بچه نداشتم هیچ وقت 

اونقدری که اونبار تحمل کردم خودش خسته شد و اجازه تماس داده بود بهشون گفتم دیگه این راه رو برای اذیت کردن انتخاب نمیکنه 

اما متاسفانه دوباره....

بنظرم نسبت به اکثریت صبر و تحمل بالاتری داریهمین ک اینقدر شجاعت داشتی خودت رو از دست اون مرد نجات دا ...

آره همه بهم میگن چه صبری داری ولی خب دیگه تو زندگیم نبودن که چه حرفا و چیزایی شنیدم و دیدم و خواستم درست کنم اما خودش نخواست همون اتفاق ها من رو صبور کرد و به قولی آب از سر گذشته وای نه واقعا حس بدی هست که شریک داشته باشی توی همه چی اونم با زنی که مثلا بخاطر عاشق شدن اومده تو زندگیت حالا مثلا بعضیا بچه دار نشدن و شوهره زن گرفته پذیرفتن زن دومی آبرومند هست اینو نمیشد تحمل کنی 

ممنون از تقدیر کردنت واقعا نمیشد دیگه ولی آقا اصلا زیر بار نمیره و الان همش بهم تهمت هم میزنه که بخاطر کسی رفت به هیچ عنوان خودشو مقصر نمیدونه 

کاش بتونم کلا رها کنم و پیگیر نباشم برام مهم نباشه خوش هست یا نه همین مرحله رو هضم کنم دیگه از اون کابوس زندگی در میام

نمی تونی مهریه و نفقه بچه ها رو بگیری بیاری پیش خودت ؟

مهریه که نمیدن دوشنبه اولین جلسه رسیدگی هست بعد اینکه من مادرم اصلا مشکلم با بچه هام نبوده حق ملاقات دارم هر دو باید بعد جدایی هم مسئولیت پذیر باشیم اینکه بخوام کلا بیارم پیش خودم و اون به زندگی و عشقش برسه که درست نیست 

مردهایی که تو این راه زندگیشونو از دست میدن بعدش مطمئنا از نظر مالی حمایت نمیکنن خودشونم بخوان اون زنا نمیذارن پس من همچین ظلمی در حق بچه ام نمی کنم 

2810