2777
2789
عنوان

اشتباه کردم غلط کردم خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۳ سال صبر کردم هر کاری کردم برای حفط این زندگی و به شدت پشیمونم

عزیزم شرمنده ، ذات بد هیچ وقت درست نمیشه هر چند با صبر   افراد دهه های مثل شما که خودم جزوش هستیم و با هر تق و توقی ، ساز مخالف نمی‌زنیم و نزدیم. بازم دم این اسی گرم که با این سنش ، در پی حفظ زندگیش هست ولی متاسفانه گیر آدم نامرد و ...افتاده. 

من ۳،۴ ماه پیش حق طلاق گرفتم اونم با عکسایی که داشتم وگرنه شوهر من بیچارم میکرد ،فکر کن بدون اینکه ب ...

پس نگرفتی دیگه سرمایه و اینارو؟

خاک بر سر بی مسئولیتش

خوشی زده بود زیردلش

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

2805
پس نگرفتی دیگه سرمایه و اینارو؟خاک بر سر بی مسئولیتشخوشی زده بود زیردلش

چیو میگرفتم عزیزم هیچی نداره ،الانم بعد طلاقمون جای خواب نداره،فعلا تا ثبت طلاق تو خونست،باورت نمیشه دلم میسوزه براش 

عزیزم شرمنده ، ذات بد هیچ وقت درست نمیشه هر چند با صبر افراد دهه های مثل شما که خودم جزوش هستیم و ...

دقیقا ،ولی صبر هم حدی داره ،من از اون ور بوم افتاده بودم اگه بدونی چیا به سرم اورده ،البته در اصل به خودش هم بد کرده،به قول دخترم میگه بابا میدونه ته این راهی که میره بدبختی خودشه ولی باز اینکارو میکنه میگه مامان بابا برای اولین بار تو زندگیش فهمیده ته این کارش جز اوارگی خودش چیزی نیست و خودش هم ناراحته ولی باز داره ادامه میده

چیو میگرفتم عزیزم هیچی نداره ،الانم بعد طلاقمون جای خواب نداره،فعلا تا ثبت طلاق تو خونست،باورت نمیشه ...

اکثر خانم همین قدر دلسوز و مهربونن 

نگران نباش بالخره پیش یکی از همین زنا میمونه دیگه 😪

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

دقیقا ،ولی صبر هم حدی داره ،من از اون ور بوم افتاده بودم اگه بدونی چیا به سرم اورده ،البته در اصل به ...

معتاد به مواد مخدر هست ؟؟ خدا کمکت بکنه . حقیقتا هر اعتیادی با بالا رفتن سن ،ترکش سخت تر هست . چون هر چی باشه بدن به اون عادت کرده و زمان زیادی گذشته . به هر حال هر چی باشه ، امیدوارم بعد این  بهترین ها نصیب خودت و خونوادت بشه.