2777
2789
بله جمعه هم میرن

با استرس رفتم تاریخ امروز را چک کردم

چون دخترم دوازدهم هست، گفتم نکنه روزها را قاتی کردم.

انشاءالله که موفق باشن، بالاخره هر مدرسه ای قانون خودش را داره.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداقوت گلم

ممنون عزیزم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
با استرس رفتم تاریخ امروز را چک کردمچون دخترم دوازدهم هست، گفتم نکنه روزها را قاتی کردم.انشاءالله که ...

برای دختر دوازدهم که شما مسول نیستی عزیزم استرس چرا 

ما هم ایران نیستیم پنج شنبه جمعه تعطیل نیست شنبه یکشنبه تعطیله به خاطر اختلاف ساعت هم رفتن پسر من اینقدر زود به نظر میاد

برای دختر دوازدهم که شما مسول نیستی عزیزم استرس چرا ما هم ایران نیستیم پنج شنبه جمعه تعطیل نیست شنبه ...

درسته

فقط گفتم نکنه اون هم اشتباه کرده وخواب مونده.همین

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
خدا انشالله زندگیتون رو گرم تر کنه،چقدر شما مهربون هستید,

من ۳۰ سالمه همسرم متحولم کرد واقعا انقدر عاشقی کرد انقد به پام موند وگرنه من تو خواب نمیدیدم از خوابم بزنم بخاطر کسی

مدیونشم

اقایون درخواست دوستی ندن  
مرسی عزیزم من تاحالا آزمایش قند ندادم فقط یه باره درسته؟ آخه چند نفر گفتن دو مرحله باید خون بدی

نه من حدود چند ماه قبل آزمایش دادم،یک مرحله بود.

البته حدود ۱۰سال پیش با خانمم رفتیم آزمایش دادیم،دو مرحله بود