بچه ها توروخدا میشه منو راهنمایی کنید؟ من خیلی نگرانم الان ۴ هفتمه با تنبلی تخمدان شدید و بعد سه سال با زور درمان باردار شدم الحمدالله ولی دانشگاه دارم اونم پنج روز در هفته پر از پله و مسیر دور که در حالت عادی روزی دوساعت رفت دوساعت برگشت تو مسیرم... میترسم برای بچم چیکار میتونم کنم یه ماه ازین ترم مونده کلا؟ نامه استراحت پزشکی بگیرم؟ کاش همینقد ساده تموم بشه دلم نمیخواد برا استادای آقا یا حای خانم دلیلمو توضیح بدم چیکار کنم چون کلا جز منو شوهرم کسی قرار نیست بدونه😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
انشالله خیلی زود بچتو به سلامتی و دلخوش بغل میگیری ناراحت نکنی خدا هدیشو بهت داده شکرگزار باش عزیزم
میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱. دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍. امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿 آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟