2777
2789
عنوان

حاجاتتونو بگین براتون آیت الکرسی بخونم و دعااتون کنم❤🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3188 بازدید | 811 پست
سلام.میشه واسه مادرم دعا کنید.چندروز پیش فوت کرد وامشب اولین پنج شنبه ایشون بود.💔

سلام گل.. خدارحمتشون کنه 🦋🌹

براشون آیت الکرسی و سه تا حمد خوندم.. 

براشون قرآن بخونید ببخشید به روحشون خیلی خوشحال میشن❤🦋🌹

در حد یه حمد و توحید حتی

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اسمم نرگس هست برای حاجت من بخون 7تا هم به نیت خانواده ام بخون درکل هشت تا بخون منم به نییت وحا ...

خوندم عزیزم.. حاجاتت روا❤🌹🦋

ممنونم از شما 

2805
برام دعا کن برام یه آیت الکرسی بخون ببین حاجت که چه عرض کنم مادرم به شدت یه مادر بد افتضاح و پدرم فو ...

برات آیت الکرسی خوندم دعاا کردم❤🌹🦋

خدا کمکت کنه گل.. 

سلام عزیزدلم ان شاءالله حالت خوبه باشهاول برای ظهور و سلامتی و شادی اقا جانمون امام زمان(عج)عزیزمون ...

سلام مهربون.. خوندم برات.. حاجاتت روا❤🌹🦋

برای سلامتی بچم

میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
برام دعا کن برام یه آیت الکرسی بخون ببین حاجت که چه عرض کنم مادرم به شدت یه مادر بد افتضاح و پدرم فو ...

سرنماز دعاات می کنم اگه یادم نره

خودکشی چیه گل از این فکرای بیخود نکن.. ❤🌹🦋

منم برات دعا میکنم و صلوات میفرستمبرام دعا کن زود کار پیدا کنم برم سرکار 🥲ممنونم 🤲🏻

ممنونم لطف میکنی❤🌹🦋

برات آیت الکرسی خوندم و دعاا کردم.. حاجتت روا گل

2810