2777
2789
عنوان

توروقران بيايد يه لحظه😭😭😭عفونت خون

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 45 پست

گلبول سفیدش چون بالاس میگی عفونت خون؟؟؟!!!! اگر اونه ممکنه سرماخورده باشه آزمایش دادین یا دندونش عفونت داشته باشه ده روز دگ تکرارمیکنی اگر اومده بود پایین مشکل نداره اگربالابود بایدبررسی بشه

اها اینجوری بخوام بگم از من ۱۳ بودپیش دکتر عفونی ببرین مامانت رو

اره برامامانه من بیشتره 

اره متخصص خون تو نت خوندم باید ببریم دکتر عفونی همینه عزیزم منظورت؟ 

شما علائمی هم داشتی ؟ چجوری متوجه شدی بابته چی ازمایش داده بودین؟ 

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی به سن نداره عزیزم منم ۲۰ سالمه همه این مشکلات رو دارم

ای جانم الهی میدونم چی میگی منم ۲۵ سالمه اصلا یه چیزای عجیب غریبی سرم اومده  الان واقعا همه یجورایی درگیرن ایشالا همیشه تنتون سالم باشه 

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻         
واسه عفونت خونش بستریش نکردن؟

نه دکتره عمومی رفته بود متخصص نیستن تاشنبه

اونم هیچی نداده اصلا بهش حتی یدونه قرص فقط گفته قندت خیلی بالاس عفونت خونت بالاس چربیت بالاس ، ده روز دیگه تکرار کن همین 

بابته عفونت خونش بشدت استرس دارم هنوز از دیروز یه لحظه نخابیدم همش تو فکرشم همش دارم تو نت میخونم

2805
کدوم دکتر بوده

دکتر خسرویان دکتر عمومی نمیدونم میشناسین یانه دکتره خیلی خوبیه ولی بابته این مسئله نمیدونم درست نظر داده یانه که هیچی تجویزنکرده

گلبول سفیدش چون بالاس میگی عفونت خون؟؟؟!!!! اگر اونه ممکنه سرماخورده باشه آزمایش دادین یا دندونش عفو ...

دورت بگردم گلبول سفید کدومه من دقیق نمیدونم دکتر گفته بود به مامانم  عفونته خونت زیاده نه اتفاقا سالمم بود سرمانخورده بود دندونم عفونت کنه فکرکنم دردداشته باشه که بازم دندون درداینام نداره 

[QUOTE=361353338]نه دکتره عمومی رفته بود متخصص نیستن تاشنبه اونم هیچی نداده اصلا بهش حتی یدونه قرص فقط گفته قندت خیل 

پسر منم عفونت خون داشت بهش دارو داد دکتر خوب شد خدا رو شکر 

در موارد شدید بستری میکنن

[QUOTE=361353338]نه دکتره عمومی رفته بود متخصص نیستن تاشنبه اونم هیچی نداده اصلا بهش حتی یدونه قرص ف ...

الهی شکر توکل به خدا برا مامانه منم با دارو حل شه مرسی ازت عزیزم

حالا صبر کنید شنبه به یه متخصص عفونی آزمایشاتش نشون بدید بهتره

اره دیگه چاره ای نداریم مجبوریم ممنون عزیزم 

اره برامامانه من بیشتره اره متخصص خون تو نت خوندم باید ببریم دکتر عفونی همینه عزیزم منظورت؟ شما علائ ...

نه متخصص خون با عفونی فرق داره پیش متخصص عفونی ببرین

خیلی دچار خستگی شدید شده بودم

سرماخوردگیم یک ماه ادامه داشت و خوب نمیشد

نه متخصص خون با عفونی فرق داره پیش متخصص عفونی ببرینخیلی دچار خستگی شدید شده بودمسرماخوردگیم یک ماه ...

قربون دستت پس متخصص عفوني بزنم ببينم كي رو مياره بريم شنبه 

الهي عزيزم ايشالا هميشه سالموسرپاباشي ممنونم ازت 

ولي مامانه من اين علائمو نداره حالا بريم ببينيم چي ميگن توكل برخدا

عزیزم انشالله چیز خاصی نیست و مادرعزیزتون همیشه سالم و سلامت باشن😘♥️

قربون محبتتون همچنين شما و تمام عزيزانتون 🙏🏻😘🌹

2810