2777
2789
عنوان

توروقران بيايد يه لحظه😭😭😭عفونت خون

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 45 پست
نه عزيزم تيروعيد تاحالانداشتهدكتر گفته عفونت خونش بالاس قندش بالاس و چربيش اطرافيانتون داشتن عفونت خ ...

آمین ،هرچه زودتر حالشون خوب بشه و بهبودی حاصل بشه براشون . اما نگران نباش با دارو و قرص همه چی کنترل میشه 

خیلی عالی که زودتر متوجه شدین و حتما قند خون شون کنترل بگیرید .عفونت و ... هم درمان میشه .⚘️

یبار ازمایش دادم دوسال پیش تیرویید قند چربی کم خونی شدید داشتم عید ازمایش دادم هیچکدوم و نداشتم ...

منم یه مورد دکتر بهم گفت خطای آزمایشگاهی باورت میشه؟؟؟

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=361305356]یبار ازمایش دادم دوسال پیش تیرویید قند چربی کم خونی شدید  داشتم   عید ازمایش دادم  هی ...[/QUOT منم چن سال قبل آزمایش دادم اصلا موردی نداشتم.. حالا دوماه قبل واسه تیروئید و کم حونی دادم اصلا جواب یه وضعی بود هیچ کدوم نرمال نبودن کم خونی شدید دارم جالبه دکتر فقط فرفولیک نوشت 

عفونت خون 

معمولا یه جایی از بدن عفونت کنه اونم عفونت شدید 

بعد درمان نشه 

میزنه جاهای دیگه 

در نهایت به خون میرسه 

گمون نکنم برا مامان شما اینجوری باشه🤔

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
2805
آمین ،هرچه زودتر حالشون خوب بشه و بهبودی حاصل بشه براشون . اما نگران نباش با دارو و قرص همه چی کنترل ...

قربونتون برم مرسی ان شاالله نمیدونم دیرمتوجه شدیم یازود فقط خدا رحم کنه بهمون😭🙏🏻

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻         
منم یه مورد دکتر بهم گفت خطای آزمایشگاهی باورت میشه؟؟؟

وای خدایا یعنی میشه برامامانه منم خطا باشع😭 

دنیارو میدن اونوقت به من 

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻         
عفونت خون معمولا یه جایی از بدن عفونت کنه اونم عفونت شدید بعد درمان نشه میزنه جاهای دیگه در نهایت به ...

اره والا چی بگم من میگم شاید از قندش باشه که اینقدر بالاست اون باعث‌شده 

حالا میخایم ببریمش تهران دکتر توروقران دعاکنید زودی بیام تو همین تاپیک بگم حال مامانم کاملاخوبه😭

چندروز پیشم سمت چپ صورتش کلا بیحس شد بخاطر همین رفت ازمایش داد

وای خدایا یعنی میشه برامامانه منم خطا باشع😭 دنیارو میدن اونوقت به من

عزیزم ممکنه یه عفونت ادراری باشه ..با دارو برطرف میشه .

یا این اواخر سرماخوردگی و چیزی عفونتی داشتن مقاومه. تو آزمایش معلوم شده .

الان قند خون شون باید حتما کنترل بشه و دارو بگیرن .

آمین خداوند بهشون سلامتی بدهد .

آزمایش ها رو حتما جاهای معتبر انجام بدین .

عزیزم ممکنه یه عفونت ادراری باشه ..با دارو برطرف میشه .یا این اواخر سرماخوردگی و چیزی عفونتی داشتن م ...

ان شاالله خدا از دهنتون بشنوه ان شاالله که به همین سادگی باشه😭🙏🏻 چون سرمام نه خیلی وقته نخورده ، بله قندو خیلی وقتم هست داذه ولی دارو مصرف نمیکرد حالا قراره به امیدخدا مصرف کنه توروخدا شمام دعاکنید مامانمو دنیامه بدون اون هیچم😭

عزیزم الان عفونت خون مامانت چنده؟

از من یه مدت اومده بود روی ۱۳هزار رفتم دکتر سه تا امپول داد سه روز توی بیمارستان میرفتم و تزریق می کردم یه مدت هم چرک خشک کن خیلی قوی خوردم و خوب شد

چیز خطرناکی نیست

در حال حاضر قند خونش خطرناک تره

خیلیییییییی بالاست

عزیزم الان عفونت خون مامانت چنده؟از من یه مدت اومده بود روی ۱۳هزار رفتم دکتر سه تا امپول داد سه روز ...

عفونت خونش عزیزم روی ۱۸ هست نرمالش از ۶ تا ۱۱ که ماله مامانم خیلی بالاتره ۱۸ هست 

حالا ماله مامانم دکترشم گفته بالاست ولی هیچی نداده بهش گفته ده روز دیگه مجدد تکرار کن من دارم سکترو میزنم نمیدونم چطور هیچ دارویی نداده اخه 

اره قندشم شدید بالاست مامانم سنی هم نداره ها نمیدونم چرااینطور شد یهو هیچ دکتریم نیست در حال حاضر اخرهرهفتست 

موند شنبه بره برای همشون دکتر 

2810