2777
2789
تهران زندگی میکنماینکه لهجه داشته باشه مهم نیست خب ما کوردیم بچه دو زبانه طبیعیه لهجه داشته باشهولی ...

یادمیگیره نگران نباش منم تورکم بچه ام سه زبانه اس خودمون ترکی حرف میزنیم برنامه کودک انگلیسی نگاه میکنه خونه ی مامانم اینا تلوزیون فارسی این شد بچه دیرحرف زد نزدیک به4سالگی حرف زدولی کوچیکتره تلوزیون نگاه نمیکنه فقط ترکی یادگرفت خیلی واضح فقط ترکی حرف میزنه ولی بزرگتره قروقاطی میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتپنج سالشه هنوز خوب یاد نگرفته😐اکثرنم بلده ها ولی هول ک میشه همون کوردیو میگخداکنه تا مدرسه قشنگ ...

یاد می گیره بچه ها زرنگ تر از اونی هستند که فکر می کنی . یکی از اقوام ما معلم کلاس اول توی اهواز بود و اونجا خیلی عرب زبان هست و اکثرا بلد نبودند فارسی صحبت کنند خودش می گفت دو ماه اول مترجم داشتیم ولی بعد بچه ها یاد گرفتند اولش مخلوط فارسی عربی حرف می زدند و بعد از یک مدت تونستند کامل فارسی حرف بزنند . البته شما هم یک مدت توی خونه فقط فارسی حرف بزنید تا بچه عادت کنه بعد که کامل مرز فارسی و کردی را رعایت کرد دوباره توی خونه کردی حرف بزنید و بیرون فارسی حرف بزنید تا براش عادی بشه 

2805
تهران زندگی میکنماینکه لهجه داشته باشه مهم نیست خب ما کوردیم بچه دو زبانه طبیعیه لهجه داشته باشهولی ...

نگران نباش بچه داره بطور طبیعی در معرض دو زبان قرار میگیره  هی معادل کلمات رو بهش نگید اینطوری یکی از زبان ها به اون یکی میچربه و اذیت میشه چون تاخیر پیدا می‌کنه هی توی ذهنش باید ترجمه کنه 

مثلا وقتی ما میشنویم سیب میوه سیب به ذهنمون میاد ولی وقتی میشنویم apple توی ذهنمون لحظه ای رو باید بگذرونیم تا بفهمیم Apple یعنی سیب 

نباید ذهن بچه رو ترجمه ای کنید باید همون لحظه ای که یه کلمه رو کوردی می‌شنوه به درک برسه ، همون لحظه که فارسی می‌شنوه به درک برسه نه اینکه هی بخواد اینو به اون ترجمه کنه 

فقط برای اینکه فارسیش عقب نباشه خیلی خیلی بیشتر در معرض فارسی قرارش بدید ترجیحا با کسایی فارسی حرف بزنه که لهجه نداشته باشن اینطوری فارسی رو بدون لهجه یاد میگیره صرف دو زبانه بودن باعث نمیشه بچه فارسیش لهجه دار بشه یادگیری فارسی از زبون کسی که لهجه داره این موضوع رو پیش میاره 

کتاب بسیار زیاد براش بخونید پارک و مهد و ... هم زیاد باید بره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
یادمیگیره نگران نباش منم تورکم بچه ام سه زبانه اس خودمون ترکی حرف میزنیم برنامه کودک انگلیسی نگاه می ...

پسر منم از بچگی تلویزیون نگاه میکنه همون فارسی

تهرانم همه فارسی صحبت میکنن بیرون خیابون پارک و...

ولی اصلا فارسی حرف نمیزد حتی خودم باهاش گاهی حرف میزدم میفهمید چی میگما ولی کوردی جواب میداد

دیگ فرستادم مهد اونجا مجبور شه فارسی یادبگیره 

بعد مثلا دیوانم کردی به کوردی میشه شیتم کردی

رفته به اکثر بچه ها یاد داده اونام میگن شیتم کردی😐

میگم آریو بگو دیوونم کردی میگه نه خب دیگه بچه هام میفهمن من چی میگم

اخه من یادم میره 

بهونه میاره 😐

بچت بره کلاس اول سر املا باهاش دردسر ها خواهی داشت 

نمونش خودم کلاس اول !!!

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پسر منم از بچگی تلویزیون نگاه میکنه همون فارسیتهرانم همه فارسی صحبت میکنن بیرون خیابون پارک و...ولی ...

بچه یه فرهنگ لغت کامل از لغات فارسی بلده فقط ترجیحش به کوردی حرف زدنه و این طبیعیه کاملا ، نگران مهد هم نباش تهش بتونه چهار تا اصطلاح رو کوردی یادشون بده دیگه نمیتونه همه رو مجبور کنه کوردی حرف بزنن که دایره لغاتش بسیار گسترده تر از چیزیه که فکرشو بکنی فقط انتخابش اینه که کوردی حرف بزنه موقعی که وارد محیطی مثل مدرسه بشه بهت ثابت میشه ولی محیط رو هی غنی تر کن که این شیفت کردن روی زبان دیگه براش اینطوری سخت نباشه ، برای بچه های دو زبانه کتاب خیلی موثره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

اخی عزیزم 😍😁

اره بابا بلده ناقلا نمیخاد حرف بزنه 

فارسی راحته 

من خودم تا پنج سال فعرسیغ بلد نبودم از کوچه خیابون یاد گرفتم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.