2777
2789
عنوان

متاهل ها بیایید توروخدا‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 164 پست
عزیزم خب یک طبقه از اون خونه برای همسر منه ولی من روز خواستگاری قبول نکردم زندگی با مادرشوهر تو یه س ...

چون سنت کمه زندگی جمع کردی برای افرادی که قدرتو نمیدونن... خودت متوجه نمیشی ده سال دیگه میفهمی

که اینم پسر هموناس و حتی اگرم مثه اونا نشه باز هم اونجوری که تو گفته های پدر و مادرته لیاقتتو نداره

درضمن شما تو عقد یا نامزدی وظیفه زندگی جمع کردن برا کسی نداری

راستی عقد کردی؟ امیدوارم نکرده باشی بابات درست پیش بینی کرده زندگیتو

چون سنت کمه زندگی جمع کردی برای افرادی که قدرتو نمیدونن... خودت متوجه نمیشی ده سال دیگه میفهمیکه این ...

همسرم خیلی با خانوادش فرق داره ؛ تو این دوسال خیلی این تفاوت ها برام بولد شد؛ با اینکه پدر بی مسولیتی داشته ولی همسرم خیلی تلاشکره به شدت... خود پدرم اینو بارها تحسین کرده 

پدرم همسرم رو قبول داره همیشه سفارش همسرم رو بهم می‌کنه میگه هواشو داشته باش بچه درستیه ولی تنهاست هیچکسو نداره(چون خانواده شوهرمو شناخته ) 

مشکل مهمون با خانوادشه 

بله عقدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم خیلی با خانوادش فرق داره ؛ تو این دوسال خیلی این تفاوت ها برام بولد شد؛ با اینکه پدر بی مسولیت ...

من به شخصه هر زندگیو دیدم که گفتن من فلانیو میخوام چیکار به خانوادش دارم اون زندگی موفق نبوده 

گوش و گوشواره باهمه بخصوص تو ایران

شما شوهرتو میخوای خانواده اشم هم روشه 

درسته پسر خوبیه ولی بواسطه خانوادش این همه سختی کشیدی 

اصلا چرا اینقد باید سختی بکشی بخاطر یکی دیگه این اون چیزیه که باید سنت بره بالا زندگی بقیه رو ببینی که بدون تلاش میفتن تو چ خانواده هایی و چ زندگیایی تشکیل میدن غبطه این روزو بخوری که عقد بودی و هیچکاری نکردی

نمیخوام بترسونمت اما ارزش نداره ... چون هم سنت کمه هم خانوادت میگن 

بنظرم بحرف بابات گوش کن خیر و صلاحتو میخواد اینقد پشت شوهرت در نیا

من به شخصه هر زندگیو دیدم که گفتن من فلانیو میخوام چیکار به خانوادش دارم اون زندگی موفق نبوده گوش و ...

من همین الانشم دارم غبطه میخورم 

مادر شوهرم با اینکه تنها عروس خانوادشون برای پاگشا بهم سیصد هزار تومان داد 

و خیلی چیزای دیگه 

می‌دونم بعدا سخت تر هم میشه 

ولی به همسرم علاقه مند شدم اخلاق خویش هم چشممو گرفته 

نمیدونم چه کنم 

یعنی صبر کنم تا اون تایمی که پدرم گفته ؟

چیزی به شوهرم نگم از حرف پدرم؟

2805

واقعا زندگی اینقد ارزش نداره خودتو بکش بیرون از این زندگی

نه اون خانواده به شما پول میدن که خونه بگیری نه پدرت همینجوری میفرستت سر زندگی

پس خودتو سبک نکن تا اردیبهشت بهش فرصت بده شد شد نشد جدا شو 

برو تو یه خانواده ای که ساپورتت کن و خوب زندگی کنی چرا خودتو فدا میکنی اخه اونم تو این سن

همسنوسالات اصلا نمیدونن ازدواج چیه دارن بی دغدغه زندگی میکنن 

بخدا موجود عجیبی هستی

من همین الانشم دارم غبطه میخورم مادر شوهرم با اینکه تنها عروس خانوادشون برای پاگشا بهم سیصد هزار توم ...

حرف پدرتو گوش کن

عشق نون و اب و زندگی نمیشه

شما شوهر بهتر و خانواده بهترم پیدا کنی به اونم علاقمند میشی

نگران این مسائل‌نباش بفکر خودتو پدر و مادرت باش

واقعا زندگی اینقد ارزش نداره خودتو بکش بیرون از این زندگینه اون خانواده به شما پول میدن که خونه بگیر ...

حرفات یه حوریه انگار شوهرم دوست پسرم بوده من خودمو کشتم تا خانوادم قبول کنند ازدواج کنم 

بخدا من به اصرار همین خانوادم راضی شدم و اعتماد کردم .

وگرنه منم مثل این همسن و سال های که میگی درگیر درس و دانشگاه بودم . اتفاقا تنها دختری که ازدواج نکرده بود موند پای درس من بودم 

حرفات یه حوریه انگار شوهرم دوست پسرم بوده من خودمو کشتم تا خانوادم قبول کنند ازدواج کنم بخدا من به ا ...

پس خانوادت اشتباه کردن

چ عجله ایه اخه

بخدا من شخصا ۲۸ سالم بود ازدواج کردم سطح شوهرمم از ما پایینتره الان بشدت پشیمونم خانواده اش پیغمبرن اینقد خوبن و محبت دارن مادرشوهرم از مادر خودم مهربون تره اما باز پشیمونم

مطمئنم شما از من پشیمون تر میشی

پس خانوادت اشتباه کردنچ عجله ایه اخهبخدا من شخصا ۲۸ سالم بود ازدواج کردم سطح شوهرمم از ما پایینتره ا ...

خانوادم اعتقادشان این بود اخلاق مهمه بقیش درست میشه 

الان خودشونم پشیمونن هربار خانواده شوهرم میان و میرن این شدت پشیمونی بیشتر میشه 

خانوادم اعتقادشان این بود اخلاق مهمه بقیش درست میشه الان خودشونم پشیمونن هربار خانواده شوهرم میان و ...

اخلاق چی مهمه؟

الان مردا همه خوش اخلاقن

ضمنا پول باشه اخلاقا همه خوب میشه

بعدشم پول مهمه خانواده مهمه همه چی مهمه بنظرم تا ابد مجرد بمونی بهتره تا خودتو حروم کنی توقشنگ حروم شدی

حالا من سنم تقریبا بالاتر بود و اشتباه خودم بود و پذیرفتم اما درخصوص شما چون مشکل هم مادیه هم خانواده اش بنظرم زیر بار نرو و بزار پدرت وارد عمل بشه و هیچ تلاشی برا حفظش نکن 

اینقدم شوهرم شوهرم نکن مگه باهاش زندگی کردی اخه  همون فعلا درحد دوستپسره

اخلاق چی مهمه؟الان مردا همه خوش اخلاقنضمنا پول باشه اخلاقا همه خوب میشهبعدشم پول مهمه خانواده مهمه ه ...

حرفای آخرت نمی‌فهمم😂🥺

ما دوسال کنار هم رشد کردیم خندیدیم زندگی کردیم غصه خوردیم شکستیم ساختیم ... 

حرفای آخرت نمی‌فهمم😂🥺ما دوسال کنار هم رشد کردیم خندیدیم زندگی کردیم غصه خوردیم شکستیم ساختیم ...

هیچ مهم نیس این چیزا

سخته اما میگذره

یه وقتی به حرفم خواهی رسید 

فقط الان عین سیب سرخی تو دست چلاق

2810