2777
2789
عنوان

متاهل ها بیایید توروخدا‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 170 پست
قدیما دوران نامزدی خیلی خوش می‌گذشت به آدما...الان فقط استرس هست..منم روزای چندان جالبی از نامزدیم ن ...

من بقیه رو نمیدونم ولی من و همسرم مدام در استرس بودیم 

به خصوص وقتی مراسم خاصی سر می‌رسید مثل روز پدر روز مادر 

استرس کل وحودمو می‌گرفت یه وقت کم میارم زشت بشه جلو خانواده ها از چندماه قبلش پس انداز میکردم یا فکرم مشغول میشد هعی 

بعد پدرش میاد میگه توقع دخترتون بیاد پایین عروسی بگیرن 🙂

یه چیزی هست به نام شعور و انسانیت ‌همسر من از جوانی خودشو وقف خانوادش کرده خانوادش رو از مستأجری و ب ...

خوب عزیزم این اشتباه همسر شما بوده که جای اینکه برای زندگی خودش هزینه کنه برای اونا هزینه کرده ...در واقع پدرش هیچ مسیولیتی در قبال زندگی پسرش از نظر مالی نداره که بگیم مجبوره پول بده ...اون لطف و مهربانی پدر و مادر هاست که به بچه هاشون کمک میکنن ...اجبار نیست

الان همسر خودم به پسر من چیزی نداده میگه روی پای خودت وایسا ..البته منم مثل شما ناراحتم و دلم میخواد که کمکشون کنه ....ولی اون میگه مال خودمه و دلم نمیخواد الان به کسی بدم ...بعد مردنم بر دارید ....خوب چه میشه گفت ...مال خودشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تالار قیمت کردیم ۲۵۰ تومن من برام مهم نیست عروسی آنچنانی بگیرم دهن کسی رو ببندم ولی اینا اگه سهم خون ...

خدایی پرتوقع نیستی دیگه..منم دنبال تالارم..میبینم قیمتارو.. میتونستی ۳۰۰ ۴۰۰ ی انتخاب کنی!

چی بگه آدم..به نظرم در نهایت مجبور میشن کمک کنن دیگه.. نمیشه که دختر مردمو ول کنن..به خاطر آبرو هم شده یکاری میکنن..همون دوباره پدرت یه جدیتی بره..

کدوم تالار حالا دیدی؟

تنهایی میتونی بچت رو با رفاه عالی بزرگ کنی ؟ فکر نکنم

معلومه که نمیتونم بعدشم اگه برم بچه رم میندازم روشون پدرشون دربیادخودمم تورفاه زندگی نمیکنم اگه برم البته که الانم همه چی گل و بلبل نیست ولی تورفاه نباشم بهترازاینکه تویی عدالتی بسوزم تازه شایدکیس مناسب پیداشدمنم به خواسته هام رسیدم اگرم نشدکه به جهنم تاجوونم بایدتکلیفموبدونم

2805
خوب عزیزم این اشتباه همسر شما بوده که جای اینکه برای زندگی خودش هزینه کنه برای اونا هزینه کرده ...در ...

عزیزم من کمک و لطف نخواستم از کسی حتی از پدر مادر خودم چه برسه چندتا غریبه 

ولی آدم ده پشت غریبه هم باشه وقتی در توانش باشه ببینه می‌تونه زندگی یکی دیگه رو نجات بده می‌کنه 

اما این آقا برای بچه خودش اونم نه بچه بد بچه ای که از اول جوونی بار زندگی گذاشتی رو دوشش بخاطر بی مسولیتی خودت حالا سهم خودشو ازت میخواد ؛ لج کردن داره؟ اذیت کردن دارن؟

خدایی پرتوقع نیستی دیگه..منم دنبال تالارم..میبینم قیمتارو.. میتونستی ۳۰۰ ۴۰۰ ی انتخاب کنی!چی بگه آدم ...

میترسم بگم حالا شناسایی بشم 

تالار گرونی نیست ولی نسبت به هزینش خیلی خوشگله وشیکه 

غذا پرسی ۲۳۰ تومن بود

معلومه که نمیتونم بعدشم اگه برم بچه رم میندازم روشون پدرشون دربیادخودمم تورفاه زندگی نمیکنم اگه برم ...

فکر نکنم بتونی از بچت دور بمونی زندگی تون بچه تباه میشه 

عزیزم من کمک و لطف نخواستم از کسی حتی از پدر مادر خودم چه برسه چندتا غریبه ولی آدم ده پشت غریبه هم ب ...

انشالله که همه چیز درست میشه عزیزم نگران نباش ..به امید خدا سال دیگه همین موقع سر خونه و زندگی خودت هستی

میترسم بگم حالا شناسایی بشم تالار گرونی نیست ولی نسبت به هزینش خیلی خوشگله وشیکه غذا پرسی ۲۳۰ تومن ب ...

تو پی وی برام بفرست اگه میتونی.درخواست دوستی باید بدم فکر کنم.

همه همینومیگن نمیتونی ازبچت دوربمونی مخصوصاتویی که به کسایی که نمیشناسی دل میسوزونی مهربونی فک نکنم ازبچت بگذری واقعانمیدونم چیکارکنم موندم به خدا

انشالله که همه چیز درست میشه عزیزم نگران نباش ..به امید خدا سال دیگه همین موقع سر خونه و زندگی خودت ...

داغون شدم بخدا 

این مدت چندتا بیماری گرفتم از فکر و خیال 

با سن کم موی سفید در آوردم از بس استرس کشیدم 

از درس و دانشگاه افتادم اینده شغلی و تحصیلیم داره نابود میشه 

ذکری چیزی نمیدونی ؟

خانواده شوهرت کپی خانواده شوهر منن من ۴ ساله دارم باهاشون سروکله میزنم پیرشدممم به حرف بابات گوش کن

به حرف بابام گوش بدم که میدونم اون تاریخ میرسه و خانوادش کاری نمیکنن و تهش میشه جدایی 

من همسرم رو دوست دارم اگر بفهمه خیلی داغون میشه 

دعاکن پدرشوهرومادرشوهرم ایشالابه همین زودیابمیرن منم زندگیموازدست ندم تکلیفم مشخص بشه گرچه اگه کل جهانم دست به دعابشن این دوتانه میمیرن نه چیزی

دعاکن پدرشوهرومادرشوهرم ایشالابه همین زودیابمیرن منم زندگیموازدست ندم تکلیفم مشخص بشه گرچه اگه کل جه ...

عزیزم هیچوقت برای کسی مرگ نخواه حیف نیست دلت رو با این چیزا کثیف کنی 

دعا میکنم زودتر آرامش و عشق و پول به زندگیت بباره همینطور 

دعای یستشیر رو دانلود کن بخون 

برای منم خیلی دعا کن لطفا 

2810