2777
2789
عنوان

متاهل ها بیایید توروخدا‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 170 پست
من نمیخوام توزندگیت دخالت کنم یاخدای ناکرده بهمش بریزم ولی میگم ازاول تکلیف اینجورچیزارومشخص کنین فر ...

حق ما رو بده عدا دیگه مشکلی نداریم خوبی شونو هم نمیخواییم لطف اضافه هم نمیخواییم فقط حق ندارم بده تموم شع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تو کار خاصی نمیتونی انجام بدی.بین پدر و مادر همسرت و همسرت که نمیتونی بیای‌.هرچی باشه تو فعلا غریبه ی اون جمعی. دوم اینکه نخوان سهم رو بدن نمیدن..حالا شما خودتونو آتیش بزنین ب یا هرچی.. جنگ و دعوا هم‌که نمیشه راه انداخت.همسرت که نمیتونه با خانواده اش سر این موضوع قطع رابطه کنه یا شکایت و داد و فریاد.. بهتره بری سرکار.شوهرت هم بکوب کار کنه و پس انداز کنید..اینم بگم.هرچی بیشتر نامزد بمونید پول بیشتری از دستتون میره سر کارها و رفت و آمد ها و ایام ها و مناسبت های پیش رو..چه برای خودتون.چه تکی هر کدوم برای خانواده خودتون..بابت این مسئله که چرا باباش سهمشو نمیده و عروسی نمی‌گیرید هم که واقعا طلاق گرفتن چاره نمیتونه باشه..بیشتر هی فشار میاد بهتون و اعصاب و روانتون بهم میریزه و انرژی که باید صرف کار و پس انداز و یه تصمیم قطعی بشه،صرف بحث و گریه و دلخوری و من نمیام و تو چرا و ..میشه.

2805
دقیقا همین کارو کرد پدرم پدر همسرم گفت دخترتون توقعشو بیاره پایین تا عروسی بگیرننننننن نه بگرییم .در ...

ببین خوب گوش کن اینا برای تو هیچ کاری نمیکنن مثل خانواده شوهرمن بخدا قسم هزارتومن تو عقد بمن کادوندادن پدرشوهرم مولتی میلیاردر 

ببین تو کار خاصی نمیتونی انجام بدی.بین پدر و مادر همسرت و همسرت که نمیتونی بیای‌.هرچی باشه تو فعلا غ ...

عزیزم من چرا باید برم سر کار آخه ... به اندازه کافی در حد توانم دارم همراهی میکنم همسرم . 

از طرف دیگه پدرم اجازه نمیده چون یه عمر مارو لای پر قو بزرگ کردن به اصطلاح چیزی کم نگذاشته برامون . 

خود همسرم هم نمی‌ذاره بدش میاد میگه مگه من مردم 

از طرف دیگه هم با سر مار رفتن من چیزی حل نمیشه که 

ببین خوب گوش کن اینا برای تو هیچ کاری نمیکنن مثل خانواده شوهرمن بخدا قسم هزارتومن تو عقد بمن کادوندا ...

میگی چیکار. کنم الان؟ 

والا چیز اضافه هم نمیخواییم سهم شوهرمه😞

ببین اکه کاری نکردن ...تو باید با بابات بری دفاتر قضایی... تو درخاست طلاق بدی.. حالا بعد چند روز به ...

بابا چیه هی هر چی میشه طلاق...

آخه مسئله بغرنجی نیست که حل نشه!!! یکم آدم باید سر انتخاب و زندگیش تلاش هم بکنه آخه! منظورم هر دو هستند و خانواده ها..یکی از کاربرا حرف خوبی زد.تماس بگیرن خانوادها با هم خیلی محترمانه صحبت کنن بابت برنامه ریزی..

ببین اکه کاری نکردن ...تو باید با بابات بری دفاتر قضایی... تو درخاست طلاق بدی.. حالا بعد چند روز به ...

عزیزم توروخدامنم راهنمایی کن یه تاپیک هم. زدم درموردزندگی کنونیم ولی پشه هم نیومدویزویزکنه الان به نظرشماخانواده همسرم به اونکی پسرشون خونه وزندگی دادن زدن به نامشون نباید به شوهرمنم میدادن میزدن به نامش آخه این خواسته زیادیه حقمونومیخوام والامن که خودم فاتحه این زندگی روخوندم شوهرم که انقددیده اینابهش اهمیت نمیدن بی خیال شده ازطرفیم جاریم همش خودشوبع من نشون میده منم دیگه صبرم لب ریزشده یارومی روم یازنگی زنگ منم می‌خوام ببینم اگه چیزی به شوهرم نمی‌رسه جوونیموهدرنکنم به پای زندگیم نظرشماچبه

حالا سهم همسرت چقدر میشه؟ چقدر الان خودتون دارید و کم دارید؟

سهم همسرم به اندازه خرید یه خونه یک طبقه میشه . 

خودمون هرچی داشتیم دادیم به طلاهایی که این مدت شوهرم توس مناسبت ها برام خریده 

و سرویس طلای عروسی رو هم خودمون با پس انداز خریدیم

بابا چیه هی هر چی میشه طلاق...آخه مسئله بغرنجی نیست که حل نشه!!! یکم آدم باید سر انتخاب و زندگیش تلا ...

من ک نگفتم طلاق بگیره‌.

گفت بابام میخاد اینکارو کنه بی سروصدا  

گفتم بی سروصدا نمیشه بالاخره ی ترسی بهشون وارد میشه ک راه بیان... گفتم ک اسی الکی نترسه 

طلاق همینجوری الکی الکی نیست 

چیشد الان ؟ اوکی شد شرایطتت؟

نه بابا بلاتکلیفی داره دیونم می‌کنه به خدا اگه پشتوانه داشتم جاداشتم خیلی وقته ازاینجورادماجداشده بودم ایناهمچین آدمایی هستن به بچه خودشون هم رحم نمیکنن حالاعروس به جهنم

عزیزم من چرا باید برم سر کار آخه ... به اندازه کافی در حد توانم دارم همراهی میکنم همسرم . از طرف دیگ ...

کار بد و عار نیست.مال آدمهای تهیدست هم فقط نیست.به هر حال.

فقط برای پس انداز.پس انداز هم بد نیست. حالا نمیشه بری به هر دلیلی ایرادی نداره.

منظورم این بود یکی از راه‌ها اینه..راههای دیگه ایی هم هست حتما که ختم بخیر بشه عزیزم

2810