2777
2789
عنوان

متاهل ها بیایید توروخدا‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 164 پست
اینقدر پسر خوش ذوقیه داره همه تلاششو می‌کنه یه کاسه می‌خریم میگه وای کی بشه تو این ظرف تو خونه خودمو ...

چقدر مادر پدرا نامرد شدن ...

هزاران نفرو دیدم ک فقط بفکر خودشونن بچشون بدرک

چقدر مادر پدرا نامرد شدن ...هزاران نفرو دیدم ک فقط بفکر خودشونن بچشون بدرک

اره واقعا خودش اون روز می‌گفت نمیدونم ای زن مادر من یا دشمن من 💔

بنظرت چیکار. کنم 

چرا بازدید نمیخوره تاپیکم کسی نمیاد نظر بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا خودش اون روز می‌گفت نمیدونم ای زن مادر من یا دشمن من 💔بنظرت چیکار. کنم چرا بازدید نمیخوره ...

چون مشکل خودشون نیست درک نمیکنن...

جنجالی باید باشع...

بنظر من ی بار رفتی خونشون حرف بنداز ک ۲ ساله عقدیم و خیلی شده و خسته شدیم... 

اگه شرایطش بود ب پدر مادرش بگو اگه نبود نگو

ولی ب شوهرت نگو چون ناراحت میشه شایدم دگ تلاش نکنه

2805
وااا چقدر بیشعور... اعصابم خورد شد... تو هیچی نگفتی؟ میگفتی حالا خوبه شما کاری نکردید برام

اون لحظه من رفته بودم سرویس ... پدر مادر منم آدم محترمی هستن جواب ندادن . فقط گفتم دختزمون این مدت خیلی درک کرده .

بنظرت چیکار کنم الان؟ استرس دارم 

دلم میگه خانواده ش سه سالم بگذره کاری نمیکنن 

از طرفی حرف خانواده خودم یادم میفته

اون لحظه من رفته بودم سرویس ... پدر مادر منم آدم محترمی هستن جواب ندادن . فقط گفتم دختزمون این مدت خ ...

بنظرم بسپار بخدا 

اگه قسمت هم باشید درست میشه... خیلی هم نباید راه اومد... اتفاقا کار درستو بابات میکنه ی ترسی بندازه جلوشون حساب کار دستشون بیاد

بنظرم بسپار بخدا اگه قسمت هم باشید درست میشه... خیلی هم نباید راه اومد... اتفاقا کار درستو بابات میک ...

آخه پدرم چیزی بهشون نگفته که . تصمیشو فقط به خود من گفته 

گفتم بذار حداقل به شوهرم بگم که بره به خانوادش بگه گفت نمی‌خواد بذار بمونه تا همون موقع اگر کاری کردن که خوبه اگر نه خودم بی چون و چرا و صحبت با تو طلاقت میکیرم

کاش من جای توبودم یکی هم پشت من درمیومدطلاقموازاین زالوصفتامیگرفت مشکل ماهم یه جورایی مثل برای شماست شوهرمنم ازوقتی کارکرده پولاشوداده به پدرش باباشم بی انصافی نکرده یه خونه چندطبقه روزده به. اسم اونکی پسرش به اینم یدونه اجرنداده حالاشوهرساده منم وایساده ببینه کی فرج میخوادبشه اونم که محال ممکنه عزیزم ازمن به تووصیت ازاینجورمشکلات داشتی اول حلش کن بدبروسرخونه زندگیت اگرم حل نشدجنگ‌ اول به ازصلح آخره اشتباه منوتکرارنکن الان من مثل چی پشیمونم همیشه باخودمدجنگ روانی دارم

عزیزم پدرت زنگ بزنه به پدرشوهرت و بگه تشریف دارید میخوام بیام حضوری راجب اینده بچه ها حرف بزنم بعد پدرتون خیلی محترمانه بگه برنامه چیه عروسی کی باشه خونه کی فراهم میشه و تاریخ بدید

آخه پدرم چیزی بهشون نگفته که . تصمیشو فقط به خود من گفته گفتم بذار حداقل به شوهرم بگم که بره به خانو ...

ببین اکه کاری نکردن ...تو باید با بابات بری دفاتر قضایی... تو درخاست طلاق بدی..  حالا بعد چند روز بهش پیام میره...اونم میاد جلو التماس و فلان و اینا .. میترسن و ی کاری میکنن. بعدش اوکی شد کاراش میری درخاستتو لغو میکنی...

این ینی ترسوندن... بعدشم ب این سادگیا نیست ک بابات تنها بدون خبر پاشه بره طلاقتو بگیره ک 

میگی چکار کنم الان ؟؟؟

من نمیخوام توزندگیت دخالت کنم یاخدای ناکرده بهمش بریزم ولی میگم ازاول تکلیف اینجورچیزارومشخص کنین فرداروزی هم رفتین سرخونهدزندگیتون اینجوردعواهاراه نیفته اعصابتون داغون بشه تازه اگه به جزهمسرشمافرزنددیگه ای هم دارن نکشن بالاسهم شماروحقتون ضایع بشه

2810