2777
2789

خب چرااااا .. خوابم میاد ولی انقد فکر و خیال میاد تو سرم می‌خوام گریه کنم صبح زود باید بیدار شمممم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا 

آدم بعضی وقتا دلش میخواد مغزشو از کله اش بیاره بیرون 

ولی کلا قبل خواب اینا رو رعایت کن 

دمای اتاقت نه گرم باشه خیلی نه سرد 

یه لیوان شیر گرم بخور یا یه دم نوشی چیزی 

یه آهنگ آروم گوش کن 

دوش بگیر 

اینا خیلی موثره

2805
آره واقعا آدم بعضی وقتا دلش میخواد مغزشو از کله اش بیاره بیرون ولی کلا قبل خواب اینا رو رعایت کن دما ...

دمای اتاق دست من نیست تو خوابگاهم .. اه هیچکدوم فایده نداره دلم میخواد بمیرم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚