2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گور باباش

دوسش دارم واقعاً حالم بده نیست

نمیدونم چه مرگمه استرس میگیرم بدنم میلرزه

بخدا می‌دونم ارزش نداره دست خودم نیست

چرا خوب نمیشم یه ما بیشتر گذشت اصن کلا یه ماه باهم بودیم 

2805
تو‌ رو‌ خدا غرورت و‌خورد نکن من‌ همه این روزا رو‌گذروندم‌چقد‌ خورد‌‌‌ شدم ولی الان پیش یکی دیگ شاد و ...

غرورم که خورد شده ایشالله بیشتر از این نشه

امیدوارم غرورش بشکنه دلش ام بشکنه منو خیلی کوچیک کرد

همین جواب ندادنش یهو رفتنش نابودم کرد عوضی 

دوسش دارم واقعاً حالم بده نیستنمیدونم چه مرگمه استرس میگیرم بدنم میلرزهبخدا می‌دونم ارزش نداره دست خ ...

خودتم میدونی بی ارزشه دیگه من حرفی ندارم

تو‌ رو‌ خدا غرورت و‌خورد نکن من‌ همه این روزا رو‌گذروندم‌چقد‌ خورد‌‌‌ شدم ولی الان پیش یکی دیگ شاد و ...

وقتی فکر میکنم یکی دیگه قراره بیاد تو زندگیش نمیتونم تحمل کنم 

دوسش دارم واقعاً حالم بده نیستنمیدونم چه مرگمه استرس میگیرم بدنم میلرزهبخدا می‌دونم ارزش نداره دست خ ...

یکماه که خیلی کمه 

حداقل شش ماه زمان نیازه تا خوب بشی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
وقتی فکر میکنم یکی دیگه قراره بیاد تو زندگیش نمیتونم تحمل کنم

منم مث‌  تو‌‌ بودم و ازدواج‌‌کرد الان 

حتی بعد از اینکه دیدم عکسشون‌ و براش خوشحال شدم و ارزوی‌خوشبحتی کردم‌

گذر‌‌ زمان شاید نتونه زخم ‌روحت و‌ خوب کنه ولی خنثی‌ میشی‌ من 🙂

ببین اگه با حال بد پیامش بدی مطمئن باش اون دور تر میشه

حالم بد نبود که دیروز یه پست براش فرستادم یه دختره بود می‌گفت بعضی آدما مثل ابر سیاهن از زندگیت ک گورشونو گم میکنن راه باز میشه به همچین چیزی دقیق یادم نیست که منم زیرش نوشتم بعضی آذما ام مثل خورشید ان وقتی گورشونو گم میکنن راهتو گم می‌کنی سین زد جواب نداد 💔 دوباره دلم شکست

کاش حداقل همون موقع که رفت از همه جا بلاک میکرد اینقدر آبروم نمیرفت