2777
2789

چجوری بود حالتت؟ منم یه چند وقتیه وقتی شبا دراز میکشم که بخابم در حد دو سه ثانیه قلبم انگار یکی در میون میزنه. انگار یکی خالی میکنه و یه حسی تو گلوم میاد انگار نفسم قطع میشه در حد ثانیه. نمیدونم چیه خیلی میترسم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من نمیدونم شمالش میشم یانه اما پارسال چندماه تپش قلب نامنظم و شدید به حدی که بدنم فلج میشد اصلا از تپشش صدایه قلبم یجور میپیچید توگوشم صدای بقیرو نمیشنیدم دورم جمع میشدن گفتن اریتمی و افتادگی دریچه آئورت دارم که چندتا دکتر رفتم و اکو و ازمایش و اینا چندتا قرص دادن به مرور خوب شدم الان چیزی نیستش دیگه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
من یه دفعه شروع شد ضربانم به شدت بالا رفت ۱۵۰تا میزد

فقط ضربانت بالا رفت؟ نفس تنگی و اینا نداشتی؟

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
منم اینجوری میشم ،احساس میکنم از معدمه،سعی میکنم حجم معدم زیاد پر نشه ،البته من یکی دوبار بستری شدم، ...

منم بستری شدم ۳-۴ساد قرص داد پایین نیومد آمپول زدن 

الان تاپیک نی نی سایت خوندم یکی نوشته بود باعث ایست قلبی و ... میشه ترسیدم 

سعی کن بعد غذا بلافاصله دراز نکشی ،یکی دو ساعت بعد دراز بکش

دراز نمیکشم بعد غذا عزیزم. وقتی شب میخام بخابم اینجوری میشم. بعد وقتی بلند میشم میشینم خوب میشم

البته خوابمم نا منظم هست دوتا بچه کوچیک دارم تا بخابن کلافم میکنن. ممکنه بخاطر بیخوابی و این چیزا باشه. ایست قلبی نکنم یه دفه ای🥺🥺🥺

وای منم اینجوری بودم من پانیک دارم ترسو هستم

اره منم بعد از ی اتفاقاتی دچار پانیک اتک میشدم نه مدت طولانی چندماه شاید که همین تپش قلبم شاملش میشد اکو دادم گفتن قلبت سالمه و یسری قرص های خیلی دوز پایین دادن و گفتن کیس روانپزشک هستی رفتم پیش روانپزشک و روانشناس حتی تا بستری هم رفتم در اخر بایسری داروها و تراپی حالم خوب شد تا الان اثری ازش ندیدم فعلا

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
دراز نمیکشم بعد غذا عزیزم. وقتی شب میخام بخابم اینجوری میشم. بعد وقتی بلند میشم میشینم خوب میشمالبته ...

خدا نکنه منم ترسم ازاینه دیشب بیمارستان رفتم قرص دادن از ۱۵۰

پایین نیومد آمپول زدن دیگه 

2810