2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین از خوبی های همسرتون بگین🥰🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 69 پست

همسرم اخلاقای رو مخ زیاد داره واینکه بیشتر با هم توافق نداریم تو بیشتر چیزا

۱۱ سال متاهلی 

دوسال آخر ک واقعاااا تو تنش به سر می‌بریم

خیلیییی مشغله داره و اینم باعث بد شدن خیلی چیزا شده ولی خیلی اهل ابراز علاقه زبانیه 

ولی دیگه سردی حاکم شده بینمون 🙂

حالا چند مدته مسافرتیم دیروز و امروز استخر vip گرفتیم دوتایی خیلی تو حالمون تاثیر کرد و اینکه بعد مدتها ی جوری نگام کرد ک حس کردم دوباره عاشقم شده😅

اصلا رفتاراش عوض شده هی میگه چقد خوشگلی و...

رفتیم خرید ی لباس ماکسی دیدم میگم اینا فقط به اونایی میاد ک لیپو کردن میگه دیوونه تو هیکلت تکه🤣 گفتم جان مادرت چندوقت بود دقیق نمی‌دیدی منو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا بعضی مادرا به فکر زندگی بچشون نیستن اگه همین کارو دامادشون کنه چه حالی دارن

دقیقا با پسراش روزی دو دست دامادشونو میزنن

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
2805
و همیشه هم میگن تو ام مثل دختر خودمون میمونی عزیزم ما قصد دخالت نداریمهمیشه این دوتا جمله رو میگن

اره دقیقا کاش این سیاست رفتاری ها نبود کاش اینطور نبود 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
دقیقا همسرمنم همینطور فقط یه بار عصبانیتشو دیدم خیلی بد بود اونم واسه خانوادش عصبانی شده بود چطور تح ...

مجبورم تحمل کنم مگه راه دیگه ای هست ،وقتی غصه میخورم یاگریه میکنم پسرم هم گریه می‌کنه ب خاطر بچه م باید کناربیام نتونستم بچه دوم بیارم چون هم افسرده شدم هم از پس یه بچه دیگه برنمیام هیچ جوره

شوهرم همیشه کارکرده ولی اونجوری که باید تلاش نکرده ب خاطر اون همیشه به روش میارم وسرش منت میزارم میگه حق داری

خصوصیت خوبش اینه خسیس نیست برای خودم و خودش ولی یکی بهش بگ پول بده آب از دستش نمی چکه و ابراز علاقه کلامی و بدنی خیلی خوبه ،نمیتونه دروغ بگ 

امااااا سههههه متر زبون داره ،بی عصابه همیشه ،عاشقه دعوا و فحش دادنه ،کینه ای ،نه گفتن بلد نیست ،فضول و خاله زنکه ،فوق العادههههه حسودههههههه ،خیلی پول پرسته ک خانوادتا همینن ،بد غذا هم هست احساس میکنه غذاهای سوخته ننش از همه بهتره ،کمال گراست ،دنباله پز دادن زندگیش ب اینو اونه 

خدا نکشش انقد زیاده یه کتاب هم بنویسم تموم نمیشه 😑😂