2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین از خوبی های همسرتون بگین🥰🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 69 پست
من گاهی فکرجدایی به سرم میزنه اما به خودش که فکرمیکنم اخلاقشو که میبینم پشیمون میشم از فکرم😭

عزیزم 🥲 من مشکلات شما رو نمیدونم صرفا چون صبور بودن برای خودم ملاکه گفتم و خب امیدوارم اگر اختلافی هست حل بشه ❤️🌼 

من به یه جایی میرسم :)🦋💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاست مگه شوهرتون؟؟

پیش مادرش کلا یا میگه کار دارم یا با دوستاش خوشگذرانی و اینکه بچمون تا مریض میشا برا اینکه خودش راحت بخوابه میره پیش مادرش

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
2805
عزیزم 🥲 من مشکلات شما رو نمیدونم صرفا چون صبور بودن برای خودم ملاکه گفتم و خب امیدوارم اگر اختلافی ...

مشکل مالی داریم اوضاع سختی داریم 

اما خداروشکر مشکل اخلاقی بینمون نیست 

انقدر مشکل مالیمون تحت فشارم گذاشته که این فکرا میاد تو سرم

🤍🐼🥥

توجمع بهم احترام می‌زاره تو خونه هم همینطور ولی پیش اومده که دادبیداکنه قهرکنیم حتما اون میاد واس آشتی ،اخلاقم تنده ولی واقعا باهام کناراومده و میگه ب خاطر اینکه کنارمن سختی کشیدی افسرده شدی 

دقبقا همینه.میشه یه ادم دیگهومعمولا چون بیشترررر مواقع مشکلات مالی هست،بیشتررر مواقع هم انگار یه آدم ...

خندیدم با جمله اخرت 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

خیلی صبوره خونسرده کلی سرش غر بزنم هم چیزی نمیگه همیشه ازم دفاع می‌کنه حتی در برابر خانواده خودم 

کافیه یه چیزی رو به شوخی بگم می‌خوام یهو دو سه روز بعد میبینم میگه برو بخرش😭دلم میسوزه گاهی وقتها کلی فشار روشه اما حرفی نمیزنه  

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
آره خیلی خوبه واس من ،ولی عصبانی بشه بدجوره امازیاد پیش نمیاد

دقیقا همسرمنم همینطور فقط یه بار عصبانیتشو دیدم خیلی بد بود اونم واسه خانوادش عصبانی شده بود 

چطور تحمل میکنی شرایطو؟ من خیلی برام سخته گاهی نمیکشم دیگه

🤍🐼🥥
2810