2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

200 بازدید | 27 پست

سلام دلم از شوهرم خیلی گرفته همیشه وقتی خوشه یا کار می‌کنه اخلاقش بامن بد میشه بعد از کلی بیکاری سه روزه داره می‌ره سرکار همش سرم داد میزنم جاشو عوض کرده بخدا من کاری نکردم با خنده باهاش حرف میزنم براش غذا می‌زارم می‌بره سرکار دوبار هم بهش زنگ میزنم خسته نباشید میگم امااون سرد جوابمو میده دیروزم تو کوچه سرم داد زد گشنم زود غذا آماده کن خیلی حالم گرفته س

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم غصه خودم کم بود باید بشینم مال تو رو هم بخورم باهاش حرف بزن بگو این رفتاراش داره اذیتت میکنه بلاخره همسرته و این ی رابطه یکی دوماه عه نیست که بخاد رهات کنه و بره بهتره با حرف زدن مشکل رو حل کنی شاید ی مشکلی داره که انقدر بد اخلاقه

2805
بمیرم غصه خودم کم بود باید بشینم مال تو رو هم بخورم باهاش حرف بزن بگو این رفتاراش داره اذیتت میکنه ب ...

نمیگه الان سه روزه بامن حرف نزده تا چیزی میگم مثلاً میگم چایی بیارم بخوریم داد میزنم نه می‌خوام بخوابم 

بهش بگو عوضی کار بهت فشار اورده؟؟؟باد خورده پشتت فکر کردی زندگی همینجوری شخمیهنه عزیزم باید کااااار ...

فکر می‌کنی میشه باهاش اینجوری حرف زد یه بار یه ماه پیش یه بحث کوچیک کردیم تلویزیون رو شکست هنوزم تلویزیون نداریم

نمیگه الان سه روزه بامن حرف نزده تا چیزی میگم مثلاً میگم چایی بیارم بخوریم داد میزنم نه می‌خوام بخوا ...

تو باز اروم اروم شب که بچهاتون خوابن باهاش صحبت کن احتمالا ذهنش رو مشکلات مالی و کاری گرفته بهش بگو که میتونی کمکش کنی

2810