2777
2789
عنوان

ظهرشوهرخالم تنهامرد😮😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی تسلیت میگم روحشون شاد ،ببخشین میپرسم بینشون علاقه ای نبود احتمالا ،خالت ناراحت هست بی تابی میکنه ...

قربون محبتت 

نه خیلی سنگین رنگین نشسته.  زن تو داری هست😐

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

میشه منو داخل این تاپییک تگ کنی عزیزم ؟

چطوری؟ من بلد نیستم. 

بگین بهم تگ تون کنم عزیز😊

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

2805
این حرف من رو یادت باشه. حالت مرگ خیییییلی بدی خواهد داشت

نمیدونم بخدا. ولی ماها هم از کارش بدمون اومد - آدما جواب بی محلی کردن رو فکرکنم توهمین دنیا باید پس بدن

دیگه سر دیر خوابیدن زودخوابیدن شبها جدابودن طول روز چرا بی مهری میکردن طلاق عاطفی گرفته بودن خالت از ...

آره حتما.

خدا میدونه فقط

خالم خودش دوری میکرد این چندساله آخرشم آقاسید دیگه قبول کرده بود. هیچ مخالفتی نداشت. خیلی حالت خنثی داشتن. هیچ صدایی ازشان  درنمیامد. به هیچکسم کاری نداشتن 

ولی چیزی رو خیلی دیدم اینه که اکثرا  بی محبتی و بی توجهی مردها، باعث میشه زن ها سرد و بی احساس بشند ...

طبیعت و سرشت زن، محبت کردن و مراقبت هست، باید واقعا دید تو بطن اون زندگی چی میگذشته که یک زن رغبت پرسیدن حال شوهرش رو نداشته ... 

البته بگم این در اکثر موارد هست نه همه موارد .

روح این عزیز هم شاد و در آرامش .... 

بعضی آقایون مرد خوبی هستند ولی به زن هاشون بی توجه و بی محبت و ... هستند ...

زن های سرد و بی تفاوت زیادی تو زندگیم دیدم، اوایل که سنم کم بود تعجب میکردم و با خودم میگفتم مگه میشه اینجوری هم زندگی کرد؟؟؟ چجوری دلشون میاد؟؟ چجوری ؟؟  ...

ولی حالا با خودم میگم چرا که نه؟ ؟؟ من که نمی دونم چی بهش گذشته که اینجوری سنگ شده .... اینجوری بی محبت شده و ....

دیگه کم کم درک می کنم که بعصی چیزها کاملا ممکنه و به مرور و با گذشت زمان، قلب یک زن هم ممکنه اینقدر بی محبتی و بی توجهی و ناز نکشیدن رو تجربه کنه، که سنگ بشه که بمیره .... 

ولی چیزی رو خیلی دیدم اینه که اکثرا بی محبتی و بی توجهی مردها، باعث میشه زن ها سرد و بی احساس بشند ...

آره واقعاً درست گفتی 😦 

ما که تو ریز زندگی اونا نبودم. 

یه چیز کلی میدیدیم. 

بعضی آقایون مرد خوبی هستند ولی به زن هاشون بی توجه و بی محبت و ... هستند ...زن های سرد و بی تفاوت زی ...

آره زن اگر باحیا باشه. تو خودش میمونه و سرش به زندگیش گرمه و کارای روزانه شو میکنه - 

ولی اگر خدای نکرده نباشه. خب خیانت میکنه - 

چیزی که تواین دوره زمونه توزنای شوهردار تقریبا زیاد شده متاسفانه 😕