2777
2789
عنوان

از چه بوهایی خوشتون میاد که برا دیگران عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 151 پست
چه جالب بوی شوینده اولین باره می‌شنوم چه عجیب نمی‌دونم چرا همه عاشق بوی خاک نم خوردن

شوینده حس تمیزی میده بهم تا کل خونرو بوی شوینده برنداره حس میکنم کثیفه 😂😁البته خانما قبول دارین اسپری گل رزیم که گل فروشیا میزنن به گل رز بوش هم ماندگاره هم محشر برای بوی خونه مارک کاسپین امتحانش کنین 😍خواهر چیشد نصفه شبی بادی بودی چیزی در رفت افتاد یادت این تایپیک بزنی😂😁

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر اینا تهمت زدن که حلالشون نمیکنم

ب نظرم از پیامهات معلومه آقایی

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

2805

به بوها حساسیت دارم سردرد میگیرم 

بوی ادکلن سردرد 

بوی پیاز سردرد 

بوی بنزین سردرد 

بوی کبریت 

بوی سیگار خفگی شدید 

بوی رنگ سردرد 

بوی اگزوز ماشین 

بوی دود

با همه بوها سردرد میگیرم. 

من عاشق بوی کیلرم ،ولی ی سری ها بدون میاد

کیلر چی هست حال؟

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
هیچ وقت نمیبخشمت نه تقصیر تو نیست تقصیر من ساده است چقدر من سادم فکر کردم چون تو زندگیت موفقی میتون ...

نبخش منتظر بخشش تو نیستم 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

🫣🫣مردای زن نما خیلی زیاد شدن آخه

چون زیاد شدن این طرز رفتار با من بود ؟؟ حتی یه ببخشید ساده هم نگفت یه درصدم احتمال ندادید که ممکنه غلط فکر کنید هر چی از دهنتون درآمد گفتید بعدشم گفت منتظر ببخش نیستم باشه نباشید 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
به بوها حساسیت دارم سردرد میگیرم بوی ادکلن سردرد بوی پیاز سردرد بوی بنزین سردرد بوی کبریت بوی سیگار ...

منم خیلی سردرد میگیرم با اینایی که گفتی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
2810