2777
2789

من اخرای شهریورزایمان کردم وکلا۱بارازاونموقع نزدیکی داشتم ولی خب اونی که نباید شدو....

حالازیزدلم مثل بارداری های قبلیم نبض داره دقیقاهمونجا امکان داره باردارباشم؟ازم هم ترشح زردمیاد

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 

من یه مدت پریودیم بهم ریخته مثلا با اختلاف یه هفته که دکترم گف تا 10 روز تاخیر اوکیه چون همه چیم اوکی بود. 

حالا برج 6 بیستم پریود شدم واتفاقا برج 7 هم 20 پریود شدم خودمم تعجب کردم البته بخاطر گرمی جاتی بود که خوردم احتما الان برج 8 هستیم ومن 10 روززززززز تاخیر داره پریودیم دیروز تست زدم منفی بود  

چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ببین یچی بگم بهت

من که تازه زایمان کرده بودم بهم گفته بودن ممکنه تا مدتها زیرشکم مثه نبض بزنه و این طبیعیه و بخاطر بارداریه که داشتی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...