2777
2789

میشه معرفی کنی 

ممنون از چشم و انگشتات✨

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه رمان باشه جدیدن بادبادک باز بنظرم جالب بود و الان درحال خوندن کتابخانه نیمه شب هستم که خیلی تعریف شو شنیدم.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
2805

کتاب خوب زیاده بین چیزایی که خوندم 

فعلا از دزیره خیلی خوشم اومده پادکست چیزی تو ذهنم نیست

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بامداد خمار 

ملت عشق 

منم کوروش 

دختری با هفت اسم 

سرگذشت ندیمه 

دزیره 

عارف جان سوخته 

مغازه خودکشی 

بابا لنگ دراز 

حمله به آسیاب 

جنس ضعیف 

سکوت بره‌ها

این کتاب‌ها رو خیلی دوس داشتم 🥹

پادکست گوش نمیدم 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

بامداد خمار ملت عشق منم کوروش دختری با هفت اسم سرگذشت ندیمه دزیره عارف جان سوخته مغازه خودکشی بابا ل ...

مغازه خودکشی پادکستش عالیه هوتن شکیبا صوتیشو میخونه 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم...