2777
2789
عنوان

نخوابیدن کودک

43 بازدید | 6 پست

سلام دوستای عزیزم. امیدوارم حال همتون عالی باشه. من یه دختر ۵ ساله دارم که شبا دیر می‌خوابه. تا من نخوابم ، نمی‌خوابه و گاهی من خوابم می‌بره از خستگی، ولی دوباره نیم ساعت بعد بیدار میشم و می بینم هنوز بیداره. خلاصه حداقل ساعت دوازده شب و حداکثر ساعت یک شب می‌خوابه. خیلیم قبل خواب سوال می‌پرسه. منم تا حد توان جواب میدم و وقتی خسته شدم ، میگم بقیشو فردا میگم بهت. البته اینم بگم که از ساعت یازده شب ، همش دنبالشم که بخوابه. ولی نمی‌خوابه . به نظر شما ، من چیکار کنم که زودتر بخوابه؟! البته اینکه صبحا زود بیدارش کنم هم ، امتحان کردم. ولی بازم فایده ندارد. بازم دیر می‌خوابه.

یکساعت به ساعت خوابش همه چراغا رو خاموش کن جز یه نور کوچیک بزار چشماش به محیط عادت کنه تلویزیون و گوشی بهش نده باعث بیخوابیه

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تاریک کردن خونه

خودتون هم باهاش بخوابید بعد که خوابید پاشید به کاراتون برسید

خسته کردنش در روز(بازی زیاد، بپر بپر، ...کلا محدودش نکنید)

مهد بفرستید

لالایی روی پا

داستان و مسواک و جیش قبل خواب(بهش میگن روتین خواب)

و....

یک پیجی هم اینستا هست به اسم @sleep_mama_sleep

نکته های خوبی میگه راجع به خواب کودکان من خیلی ازش یاد گرفتم

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

روی بالشتی که دراز می‌کشه چند قطره گلاب بریز روی قسمت مچ دستش قسمت ساعدش یکم گلاب بمال عالیه بهش دوغ محلی هم بدی خواب آوره

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...