2777
2789
عنوان

سرطان پانکراس

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 21 پست
خیلی سخته خیلییی مادرم فوت شده خواهر برادرمم اصلا ایران نیستنیه تنه دارم آب میشم زیر این همه فشار پد ...

میدونم عزیزم خدا مادرتو بیامرزه 

منم الان با یاد آوری اون روزهای تلخ و بیمار شما دوباره گریه ام گرفت 

من روزهایی بود میگفتم خدا زود راحتش کن نمیخوام خوب بشه فقط درد نکشه 

دکترش دکتر خوبی بود مسکنای قوی بهش میداد درد نکشه و گفت اگه دوستش دارید از بیمارستان مرخص کنید ببرید خونه تا اینجا اذیت نشه گفت هیچ روشی روی بیمار شما جواب نمیده بیمار ما سی کیلو کم کرده بود مدفوعش سفید رنگش عین یه سیب زرد شده بود 

آوردیم خونه هر روزش برامون درد بود ولی گذشت و چون دارو زیاد مصرف میکرد خیلی میخوابید  خدا بهت توان بده عزیزم 

میدونم عزیزم خدا مادرتو بیامرزه منم الان با یاد آوری اون روزهای تلخ و بیمار شما دوباره گریه ام گرفت ...

مرسی عزیزم ببخشید ناراحتتون کردم ایشالا همیشه سلامت و خوشبخت باشید 

براش دعا کنید ایشالا خدا به دلتون نگاه کنه به دل من که نگاه نکرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ببخشید ناراحتتون کردم ایشالا همیشه سلامت و خوشبخت باشید براش دعا کنید ایشالا خدا به دلتون ...

نه فدات بشم راستش غم توی دلت رو از پشت همین تلفن حس کردم یه لحظه قلبم یخ کرد همیشه میگم کاش سرطان ریشه کن بشه 💔💔💔💔💔

بیماری بیشتر از اینکه بیمار رو اذیت کنه خانواده بیمار بیشتر عذاب میکشن💔💔

فهمیدم دلت چقدر گرفته واحساس میکنی خدا باهات لج کرده و دوستت ندارم ولی اینطور نیست عزیزم گاهی با همین بیماری ها باعث میشه فرد پاک از دنیا بره و عذاب همه ی خطاهاش رو همین دنیا بده یعنی خدا خیلی دوستش داره و میخواد وقتی رفت اون دنیا مستقیم بره به بهشت ما خیلی خواب میدیدم مریضمون شفا گرفته در حالی که دکترا قطع امید کرده بودن با چند تت عالم حرف زدیم گفتن شفاش به این معناست که بخشیده شده وپاک میره 

نه فدات بشم راستش غم توی دلت رو از پشت همین تلفن حس کردم یه لحظه قلبم یخ کرد همیشه میگم کاش سرطان ری ...

دقیقا منم همین حس رو داشتم

چقد عجیب

ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده با تک تک جمله هات اشک ریختم

انگار واسطه ای بودی بین منو خدا این چند وقت انقدر تنها بودم هیچکس و نداشتم باهاش حرف بزنم خدا شمارو سر راهم گذاشت

ممنونم ازت خدا عمر با عزت بهتون بده

بازم ببخشید اگه یاد اور روزای تلختون شدم حلالم کنید

2805
دقیقا منم همین حس رو داشتمچقد عجیبایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده با تک تک جمله هات اشک ریختمانگا ...

عزیز دلمی میدونم عزیزم ❤️❤️شما هم جای خواهر نداشته ی من هستین 

هر جا احساس کردی کمکی میخوای من واقعا هستم هر جا نیاز داشتی صحبت کنی دریغ نکن خوشحال میشم 💖💖

فدای اشکات بشم میگذره انشالله امام حسین شفاش بده عزیزم منم قمم انشالله رفتم حرم براش نماز شفا میخونم 

انشالله دلت آروم بشه خدا خودش بیاد بغلت کنه آروم بشی