امروز رفتم ی ویتامین دی خریدم ۴۵۰هزارتومن اول فکر کردم خارجیه بد دیدم تازه ایرانیه بدم داروهای دیگه میخاستم گفت سقف بیمت پرشده گفتم ینی چی؟؟؟من اصلأ دارو نخریدم بد ۳ماه اولین بار دارم دارو میخرم خلاصه گفت شامل بیمه نمیشه بد جالبه درونشیت بیمارستان ینی زیرانداز رو تخت بیمارستان هم باید خودمون تهیه کنیم و بذاریم داخل ساک زایمان اخه این چ وضعشه خداروشکر داریم نگید هنوز بچه نیمده و فلان ولی واقعأ تو کشورای دیگه ی سری امتیاز قائل میشن واسه فرزندآوری اینجا دولت هیچ هزینه ای تقبل نمیکنه حالم خیلی بد شد بیشتر حالم واسه این بد میشه ک کسایی ک ندارن یا باید در حسرت بچه بمیرن یابچه هاشون باید در حسرت خیلی چیزا بیمرع
اخبار گفت همه چی کنکله ما بودجه نداریم نه وام ازدواج میدیم نه وام فرزند آوری خیلی شیک گفت در اولویت ...
بله متاسفانه! به جای بیشتر کردن مبلغ وام میخوان حذفش کنن
الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه جانم حق ندارن، کسی بچه نمیخواد باید همه راه های پیشگیری رو بره
من همه راهای قابل اجرا رو رفتم قرص و امپول انوااااعش رو استفاذه کردم حتی قرص ۴۰۰هزارتومنیه المانی! هورمونامو بهم میریزه ریزش مو میگیرم و هزارتا چیز دیگ ک نمیتونم بگم!عمل هم میخام کنم انجام نمیدن میگن چون بچه نداری!حتی iudنمیذارن میگن بعدا بخوای بچه دار شی مشکل پیش میاد چون تاحالا بچه دار نشدی نمیذاریم! پس اگ ناخواسته باردار بشم قطعا س.ق.ط میکنم طرز فکرمم ب خودم مربوطه کسی تو قبر من نخوابه عذاب من نگیرتش
من همه راهای قابل اجرا رو رفتم قرص و امپول انوااااعش رو استفاذه کردم حتی قرص ۴۰۰هزارتومنیه المانی! ه ...
عزیزم چرا ک.. استفاده نمیکنین؟ من نزدیک ۱۲ ساله ازدواج کردم، تا حالا یدونه قرص نخوردم!
الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*