امروز رفتم ی ویتامین دی خریدم ۴۵۰هزارتومن اول فکر کردم خارجیه بد دیدم تازه ایرانیه بدم داروهای دیگه میخاستم گفت سقف بیمت پرشده گفتم ینی چی؟؟؟من اصلأ دارو نخریدم بد ۳ماه اولین بار دارم دارو میخرم خلاصه گفت شامل بیمه نمیشه بد جالبه درونشیت بیمارستان ینی زیرانداز رو تخت بیمارستان هم باید خودمون تهیه کنیم و بذاریم داخل ساک زایمان اخه این چ وضعشه خداروشکر داریم نگید هنوز بچه نیمده و فلان ولی واقعأ تو کشورای دیگه ی سری امتیاز قائل میشن واسه فرزندآوری اینجا دولت هیچ هزینه ای تقبل نمیکنه حالم خیلی بد شد بیشتر حالم واسه این بد میشه ک کسایی ک ندارن یا باید در حسرت بچه بمیرن یابچه هاشون باید در حسرت خیلی چیزا بیمرع
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به نظرم برو پس بده عوضش کن اگه قبول میکنه چه کاریه..اصلا شاید دوزش بالاست که برا بارداری هم بده دوز ...
۲۰۰۰هست دوزش الان نگاه کردم پس نمیگیره بد تازه گفت دکتر ۳۰تا نوشته برات این ۲۵تایی هست من ۵تاشو برمیدارم بیت تا بهت میدم مبلغشم کم کردم ولی رو جعبش نوشته ۹۰تا
قبلأ کلأ بدون بیمه هم زایمان طبیعی رایگان بود اخه واسه زایمان طبیعی کاری نمیکنن مادر زور میزنه میاد بیرون بچه دکتر مثلأ چیکار میکنه؟؟؟حالا اپیدروال و این چیزا ک هزینش جداس
همه جا همینه. بچه داشتن کلا گرونه. من هر روز باید حداقل یه وسیله برای بچه م بخرم. وسایل ضروری و لازم ...
ن همه جا همین نیست تو تاپیکم هست ک ی خانم مال اسکاندیناوی بود گفت بچش ۵۰روز تو دستگاه بوده هیچ هزینه ای براش نداشته خاله خودمم تقریبأ تمام کشورارو گشته میگه برای بچه دار شدن ارزش قایلن و حالا هرجایی ی امتیازی میده کاملأ رایگان