امروز رفتم ی ویتامین دی خریدم ۴۵۰هزارتومن اول فکر کردم خارجیه بد دیدم تازه ایرانیه بدم داروهای دیگه میخاستم گفت سقف بیمت پرشده گفتم ینی چی؟؟؟من اصلأ دارو نخریدم بد ۳ماه اولین بار دارم دارو میخرم خلاصه گفت شامل بیمه نمیشه بد جالبه درونشیت بیمارستان ینی زیرانداز رو تخت بیمارستان هم باید خودمون تهیه کنیم و بذاریم داخل ساک زایمان اخه این چ وضعشه خداروشکر داریم نگید هنوز بچه نیمده و فلان ولی واقعأ تو کشورای دیگه ی سری امتیاز قائل میشن واسه فرزندآوری اینجا دولت هیچ هزینه ای تقبل نمیکنه حالم خیلی بد شد بیشتر حالم واسه این بد میشه ک کسایی ک ندارن یا باید در حسرت بچه بمیرن یابچه هاشون باید در حسرت خیلی چیزا بیمرع
دستِ مرا بگیر و به پا خیز...دیوانهوار تاکه برقصیم...با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانهی میدان... رها ز نقص... تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان نتواند در این میانه باز شناسد رقصنده را ز رقص...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با اخلاقی ک از شوهرم دارم مطمعنم رابطه هم نمیخواست چ برسه حامله بشم
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
دولت به این خوبی داره بهتون 150 میلیون وام میده زمین میده ماشین میده پس اینا چیه ما از اخبار میشنوی ...
🤣🤣🤣
دستِ مرا بگیر و به پا خیز...دیوانهوار تاکه برقصیم...با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانهی میدان... رها ز نقص... تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان نتواند در این میانه باز شناسد رقصنده را ز رقص...
تا جایی که میدونم هزینه های پزشکی خیلی جاها بالاس ،ولی خب اره همچی خیلی گرون شده ،بچه های من که هر ...
قبلأ زایمان طبیعی تو بیمارستان دولتی رایگان بود الان هفت تومن با بیمه هستش اونم فقط هزینه یک شب بستریه همه پیشرفت میکنن اینا امتیازم از مردم سلب میکنن اخه دیگه زایمان طبیعیه چیه ک هفت تومن از ادم بگیرن ینی در اصل ۱۴تومن
ما ک درگیر ناباروری هستیم نمیدونی چقدر هزینه هامون بالا میشه دارو البته الان طرح گذاشتن برای ناباروری ولی بازم گرون میشه هزینه سون آمپول ودارو واتاق عمل و.......