2777
2789
عنوان

تاحالا از این ویروس جدیده گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهم درگیرش شدیم اول دخترم گرفت چندروز بعد خودم تقریبا یه هفته ده روز حالمون بد بود مرگو به چشم دیدم چندین نسخه هم دکتر رفتیم کلی امپول و سروم ک تاثیر چندانی نداشت  تاکم کم بهترشدیم علائمش بدن درد سردرد چشم درد وحشتناک سنگینی سر 

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
ماهم درگیرش شدیم اول دخترم گرفت چندروز بعد خودم تقریبا یه هفته ده روز حالمون بد بود مرگو به چشم دیدم ...

دقیقا دکتر رفتن حس میکنم فایده نداره منم دوبار رفتم دکتر هیچی به هیچی

منو بچه هام همین علائمی که همه گفتین آبریزش بینیو گلو دردو اینا داریم اما دخترم یکم رو پا و دستش شبیه آبله میزنه دو روز هست خشک میشه باز ی جا دیگه میزنه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
وای فکر کنم ابله گرفته بردینش دکتر چی گفت؟!

نه آبله نیس سریع خشک میشه.گفت ویروس جدیده

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
دقیقا همین علائمی که داشتم شمام داشتین؟!

آره عزیزم اولش با مشکل گوارشی شروع شد بعدم گلو دردو آبریزش بینی 

2810